Yok, 1 yıl öldü öleli, bu zaman zarfında bir şeylerin netleşmiş olması gerekirdi, açıkçası umudum yok serinin devamının geleceğine dair.Sağol, bu serinin yazardan sonra devam edeceği onaylandı mı veya bir haber var mı biliyor musun?
Yok, 1 yıl öldü öleli, bu zaman zarfında bir şeylerin netleşmiş olması gerekirdi, açıkçası umudum yok serinin devamının geleceğine dair.Sağol, bu serinin yazardan sonra devam edeceği onaylandı mı veya bir haber var mı biliyor musun?
Animesini, filmlerini falan izlemiştim mangası yavaş ilerlediği ve ne zaman çıkacağı tam belli olmadığından erteliyordum. Ama sıkıntıdan kaliteli seri bulamamaktan okuyum dedim, ilerleme olarak belli bir seviyeye gelmişse yeterli olur bir nebze de olsa diye.Yok, 1 yıl öldü öleli, bu zaman zarfında bir şeylerin netleşmiş olması gerekirdi, açıkçası umudum yok serinin devamının geleceğine dair.
Her durumda okumakla iyi yaparsın, eleştirebileceğin, beğenmeyeceğin noktalar belki olur ama her ne olursa olsun manga dünyasının zirvesinde duran üç beş seriiden biridir.Animesini, filmlerini falan izlemiştim mangası yavaş ilerlediği ve ne zaman çıkacağı tam belli olmadığından erteliyordum. Ama sıkıntıdan kaliteli seri bulamamaktan okuyum dedim, ilerleme olarak belli bir seviyeye gelmişse yeterli olur bir nebze de olsa diye.
Alanında daha iyisi gelmez. Bir sonu olmasına gerek de yok okumak için, 350 küsür bölümü döndürüp döndürüp okursun ömür boyu her defasında da zevk verir. Bu saatten sonra da bir şey çizmesinler kalan kısmı hikayeleştirip yayınlasınlar o da yeter.Her durumda okumakla iyi yaparsın, eleştirebileceğin, beğenmeyeceğin noktalar belki olur ama her ne olursa olsun manga dünyasının zirvesinde duran üç beş seriiden biridir.
Her durumda okumakla iyi yaparsın, eleştirebileceğin, beğenmeyeceğin noktalar belki olur ama her ne olursa olsun manga dünyasının zirvesinde duran üç beş seriiden biridir.
Çok başarılı bir eser olduğunu biliyorum ama bir hikayeyi efsane yapacak olan şey onun finalidir. Bir seriyi okurken en çok finalini düşünüp heyecanlanırız. Okuduğumuz ber bölüm finale ulaşmak için çıkılan basamaklardır. Bu basamakları çıkmak elbette oldukça keyiflidir ama ulaşmak istediğimiz kata çıkamadan bir engel ile karşılaşır veya bu basamaklar biterse, o çıkıtğımız basamaklardan geri inmek zorunda kalırız ve bu bizim içimizde hayal kırıklığı yapar.Alanında daha iyisi gelmez. Bir sonu olmasına gerek de yok okumak için, 350 küsür bölümü döndürüp döndürüp okursun ömür boyu her defasında da zevk verir. Bu saatten sonra da bir şey çizmesinler kalan kısmı hikayeleştirip yayınlasınlar o da yeter.
Hayda...Keşke senin yerine oda ölseydi
Valla yanlış insanlar gidiyor ya...Keşke senin yerine oda ölseydi