Şimdi tekrardan baktım da son bölüme, o velet griffith e mi dönüşmüş orada ya ohaaaa?
Ben komple yanlış hatırlamayı nasıl başardım bunu ya sffsfhjjgdd
Baştan yanlış anlamışsındır, bölümler arasinda aylar olunca insanlar bağ kuramıyor doğal olarakŞimdi tekrardan baktım da son bölüme, o velet griffith e mi dönüşmüş orada ya ohaaaa?
Ben komple yanlış hatırlamayı nasıl başardım bunu ya sffsfhjjgdd
Orta Asya milletidir, Türkler bunları dövüp Orta Asya'nın hakimi olunca Hindistana göç ediyolar ve orda büyük bir imparatorluk kuruyolar. @Mihawk olmadığımız masa yok yani.Kuşanlar doğrudan gerçek bir imparatorluktan alınma. Kuşan İmparatorluğu Yüeçiler denilen antik bir halk tarafından kurulmuş dönemin en güçlü devletlerinden biri. Yıkılıp zamanla asimile olup yok olmuşlar. Miura Hint-Pers karışımı gibi aktarmış sanki ama Türk/Çin yönleri daha baskın. Antik ve karışık bir millet.
Şuradan sırasıyla okursun.Berserk'i hangi sıralamayla okumalıyım? Novellerden başlıyordu galiba sonra Gutts'un çocukluğuna dönüyordu. O baştaki novelleri ne zaman okumalıyım.
Tortuga Çeviri'de önceden indirme de oluyordu ama artık yok heralde. Ama bölümler hala var. Bir üstteki mesajda linki var.Berserk i Cilt olarak indirip, okuyabileceğim bir site var mı ?
Sağol, bu serinin yazardan sonra devam edeceği onaylandı mı veya bir haber var mı biliyor musun?