Seri zaten bitişe yakındı tahmini 5-10 bölüme biter.Tabi bu bölümler ne aralıkla gelir bilemeyiz.
mesela kaç yılda bitirmeliydik?Niye herkes kısa sürede bitiriyor seriyi? Ben kısa sürede bitirilebilecek bir seri görmüyorum.
Bir önceki ark kadar uzun bir şey beklerim ben.mesela kaç yılda bitirmeliydik?
Neden ki? Zaten son chapterlarda serinin finale yaklaştığı belli oluyor. Miura 2010da serinin %70i bitti demişti, o yıldan beri Casca hafızasını aldı. %90 bitmiştir.Niye herkes kısa sürede bitiriyor seriyi? Ben kısa sürede bitirilebilecek bir seri görmüyorum.
5-10 fazla az. Sıradaki chapter Moonlight Boy tekrar Griffithe dönüşür, kapıştıktan sonra Guts artık intikamı almak için Falconiaya gider. Bence 35-40 chapter vardır.Seri zaten bitişe yakındı tahmini 5-10 bölüme biter.Tabi bu bölümler ne aralıkla gelir bilemeyiz.
Seriden beklentiniz nedir? Miura'nın beklentisi ne ya da? Ne anlatmak istiyor da şu an yüzde 90'ı bitiyor? Casca ile Gutts'ın yolunu yapıp kapanış mı verecek?Neden ki? Zaten son chapterlarda serinin finale yaklaştığı belli oluyor. Miura 2010da serinin %70i bitti demişti, o yıldan beri Casca hafızasını aldı. %90 bitmiştir.
Bu sıradaki bölümde olacak "Kentaro'ya mesaj" dedikleri yazı mı? Öyle ise devam edip etmeyeceği hala belli değil :/Resmi açıklama yapıldı, çizen Miura. Miuranın 6-7 yıldır stili o zaten.
Ölü adam zaten ben öldükten sonra devam edin diye Studio Gagayı kurdu, isteği bu yani. Kaldı ki son 4 yıldır chapterlarda asistanlarının payı arttı, neredeyse Miura kadar çizim yapıyorlardı.
Adam sırf kendisine bir şey olursa Berserkin hakları onlarda kalsın, devam etsinler diye resmi stüdyo kurdu.
God Handin ve Skull Knightın sırlarını öğrenmek, Griffith vs Guts(Sıradaki chapter başlıyor).Seriden beklentiniz nedir? Miura'nın beklentisi ne ya da? Ne anlatmak istiyor da şu an yüzde 90'ı bitiyor? Casca ile Gutts'ın yolunu yapıp kapanış mı verecek?
Bu direkt fanlara mesaj, o Kentaro'ya mesajı dergide okuruz.Bu sıradaki bölümde olacak "Kentaro'ya mesaj" dedikleri yazı mı? Öyle ise devam edip etmeyeceği hala belli değil :/undefined
Yazarlar böyle şeyleri çok söylüyor ama o son kısım hep uzun sürüyor.God Handin ve Skull Knightın sırlarını öğrenmek, Griffith vs Guts(Sıradaki chapter başlıyor).
https://berserk.fandom.com/wiki/Interviews#Casca.27s_Upcoming_Course_of_Action Miura kendisi finale yaklaşıyoruz demiş 2019da.