@Smoker hocam umitlendirdin bizi asistan iyi çiziyor diye
Gayet güzel çizmiş işte.
Miura bu kadar sık aksiyon çizgisi çekmiyordu o yüzden Miura çizimi olmadığı çok belli ama bu şekilde de okunur mangası. Hakkını vermiş asistanlar.
@Smoker hocam umitlendirdin bizi asistan iyi çiziyor diye
Gayet güzel çizmiş işte.
Hikayeyi bıraktıysa Miura çizsinler, en kötü yayınlasınlar... Öğrenelim ulan.Cilt 41 açıklanmış. belirtmemişler ancak 358-364 arası olur, 364 son bölüm ve 41. cilt son cilt olur, bitiyor....
Bu çizim kimin bilemem ama bu şey Guts değil.364.chapterın yayınlanacağı derginin kapağı
Stil Miura'nın stili, twitterda asistanlar çizdi diyenler büyük ihtimalle Golden Age sonrasını okumamıştır. Güncel olanlar bilir Fantasia arcda çizim stili değişmişti, Studio Gaga da büyük ihtimalle bu stil üzerinden eğitildi.
Rica ediyorum, okuma öyleyse.Bu çizim kimin bilemem ama bu şey Guts değil.
O saçlar Guts'ın saçları mıRica ediyorum, okuma öyleyse.
Eski çizimlerden birini kullaandılarsa var ya, vay haline.O saçlar Guts'ın saçları mı
O gözler Guts'ın gözleri mi
...
Ölü adamın eserini rahat bıraksınlar
Resmi açıklama yapıldı, çizen Miura. Miuranın 6-7 yıldır stili o zaten.Bu çizim kimin bilemem ama bu şey Guts değil.
Ölü adam zaten ben öldükten sonra devam edin diye Studio Gagayı kurdu, isteği bu yani. Kaldı ki son 4 yıldır chapterlarda asistanlarının payı arttı, neredeyse Miura kadar çizim yapıyorlardı.Ölü adamın eserini rahat bıraksınlar