Benim başladığımı göremedi adam.
Fazla çizimini koymamış da en günceli bu sanırım.Kentaro Miura'nın asistanı elimden geleni yapacağım diyerek tweet atmış
Niye bunu kabul ediyorlar ? Açıkçası anlam veremiyorum, salla gitsin ya kazandığın parayı bile harcayamazsın ki böyle.Miura ölmedi. Öldürüldü
Bu Japonya'nın genel durumuyla alakalı bir şey. Her iş öyle neredeyse. Benim bir süre Japonya'da okumuş bir arkadaşım az çalışmak isteyenler için de ona uygun işler olduğunu söylemişti ama sanırım kariyer istiyorsan bunlara katlanmak zorundasın.Niye bunu kabul ediyorlar ? Açıkçası anlam veremiyorum, salla gitsin ya kazandığın parayı bile harcayamazsın ki böyle.
Bu adamlar 30 40 yaşında girmiyor ki bu işe.Daha gençken 21 22 yaşında falan giriyorlar.Eh bu yaşlarda ne derlerse kabul ediyorsun ama sonradan çıkıyor acısı.Niye bunu kabul ediyorlar ? Açıkçası anlam veremiyorum, salla gitsin ya kazandığın parayı bile harcayamazsın ki böyle.
Araki var sanırım. @William cuttingAdamların garip bir yaşam standardı var, mağara adamın hallice yaşamış reis.
O değil de böyle insan gibi yaşayan bir mangaka yokmu, yani bu kadar popüler olup bu kadar karanlıklarda yaşamak sadece mangakaların yaptığı işlerden herhalde.