Gutts ve Casca'nın bebesi şuan Griffth'in içinde değil mi? Şu Gatts'a musallat olan hani.Gutts ve casca'nin bebesi, griffithin diğer yarısı diye tahmin ediyorum.
Gutts ve Casca'nın bebesi şuan Griffth'in içinde değil mi? Şu Gatts'a musallat olan hani.Gutts ve casca'nin bebesi, griffithin diğer yarısı diye tahmin ediyorum.
Onun moonbody olduğunu düşünüyorum işte şahsen.Gutts ve Casca'nın bebesi şuan Griffth'in içinde değil mi? Şu Gatts'a musallat olan hani.
Anladım. Farklı anladım ilkten.Onun moonbody olduğunu düşünüyorum işte şahsen.
O seviyede. Bizim iskeleton 4 eli Guts'un zırhıyla kesiyor.Bu seri muhtemelen burada bitti arkadaşlar.Arada bölüm gelir ama o kadar.Guts hala Tanrı'nın Eli ile kapışacak seviyede değil.Yazık oldu güzelim seriye...
Seinen serilerde güç dengesi mi var?Bu mangada güç seviyesi diye bir şey yok. Her şey hikaye gereği yaşanıyor. Yani Guts çıldırıp her şeyi kesebilir, olayı bu adamın.
Güç dengesi okuyucunun uydurduğu bir şey. Seinen, şonen fark etmez, hiçbirinde yok. Ama bazı eserler savaşlarda evrenin yapısından ve mangakanın üslubundan kaynaklı mantıksal durumlar barındırıyor. Bu mantık kırılmazsa okuyucu güç dengesi var diyor, kırılırsa yok diyor, durumlar hiç yoksa da işine gelince var, aksi durumda yok diyor.Seinen serilerde güç dengesi mi var?
Sonunda bu konuda böyle düşünen birini görmek iyi geldi. Fanlar tarafından güç dengesi kadar abartılmış bir unsur yok. Karakterler arasında bir fark var tabi. Ama sonuçta bunlar gerçek bir turnuva değil. Her şey yazarın keyfine göre.Güç dengesi okuyucunun uydurduğu bir şey. Seinen, şonen fark etmez, hiçbirinde yok. Ama bazı eserler savaşlarda evrenin yapısından ve mangakanın üslubundan kaynaklı mantıksal durumlar barındırıyor. Bu mantık kırılmazsa okuyucu güç dengesi var diyor, kırılırsa yok diyor, durumlar hiç yoksa da işine gelince var, aksi durumda yok diyor.
Bütün bunlar bir kenara sözün özü Berserk'teki savaşlarda güç meselesine takmaya gerek yok. Guts bağıra çağıra rakibini keser. Bu hep böyle olmuştur.
Evet ki kendi kendine düşünürken bile işin sonu hep oraya varıyor.Sonunda bu konuda böyle düşünen birini görmek iyi geldi. Fanlar tarafından güç dengesi kadar abartılmış bir unsur yok. Karakterler arasında bir fark var tabi. Ama sonuçta bunlar gerçek bir turnuva değil. Her şey yazarın keyfine göre.