Eskisi güzeldi öyle devam etse iyi olurdu.Böyle manyak çizimlere sahip bir seriyi animeye uyarlamak zaten zor iştir.
Eskisi güzeldi öyle devam etse iyi olurdu.Böyle manyak çizimlere sahip bir seriyi animeye uyarlamak zaten zor iştir.
Çizimler iyi değildi ama müzikler iyiydi hakkını yemeyelim.Bu serininde animasyonunu beceremediler, eski ilk 25 bölüm güzeldi ama anime'de.
hokuto no ken'in de eski animasyonunu seviyorum.Böyle manyak çizimlere sahip bir seriyi animeye uyarlamak zaten zor iştir.
Eskisinin bence atmosferi çok güzel. Dediğin gibi öyle devam edebilirlerdi.Eskisi güzeldi öyle devam etse iyi olurdu.
Hokuto no ken 80'lerin çizim tarzının en çok yakıştığı serilerdendir.hokuto no ken'in de eski animasyonunu seviyorum.
Bunu hentai yapan stüdyolara vereceklerdi aslında kesin iyi iş çıkardı.Bu serininde animasyonunu beceremediler, eski ilk 25 bölüm güzeldi ama anime'de.
Seri anca hentai olur zaten.Vpn değiştirmeden giremezsin sitesine.Turkiyede bile yasak la mangası.Bunu hentai yapan stüdyolara vereceklerdi aslında kesin iyi iş çıkardı.
Attack on titan yada Kimetsu no Yaiba stüdyosu çok iyi olurdu.Bunu hentai yapan stüdyolara vereceklerdi aslında kesin iyi iş çıkardı.
Slk stüdyolar ecchi, hentai, yuri vb. animelere para harcayacaklarına böyle serilere harcamalılar.Bunu hentai yapan stüdyolara vereceklerdi aslında kesin iyi iş çıkardı.
Gördüğüm en mükemmel cehennem-hiçlik tasviri kesinlikle Berserkdeydi. Klitoris miydi klipath mıydı oradaki çizim aman yarabbiydi benim için ilk okuduğumda.Seri anca hentai olur zaten.Vpn değiştirmeden giremezsin sitesine.Turkiyede bile yasak la mangası.