Bir de bu sahne bir şu charlotteun babası bir donovan allah kahretsinBu evrende bir tane bile olsun şerefli birisi yok mu ? Kralı ilk başlarda adam sanmışdım. Kendi kızına karşı nasıl böyle hissler besler şerefsiz.
Bir de bu sahne bir şu charlotteun babası bir donovan allah kahretsinBu evrende bir tane bile olsun şerefli birisi yok mu ? Kralı ilk başlarda adam sanmışdım. Kendi kızına karşı nasıl böyle hissler besler şerefsiz.
Donovan did nothing wrong!!!Bir de bu sahne bir şu charlotteun babası bir donovan allah kahretsin
Elbette pişman olmazsın, okuyabileceğin en iyi seriilerden biridir Berserk ancak bu tip kaliteli seriileri okuduktan sonra, ilerleyen dönemde okuyacağın, kısmen iyi ama Berserk gibi bir mangaya göre vasat olan seriilerden keyf almamaya başlarsın. Bu da seni anime manga kültüründen soğutur.Falconiaya kadar gelmişim zaten pişman da değilim
Arabasta'ya kadar dayan diyorlar, sen ne diyorsun?Berserk okuyacağınıza One Piece falan okuyun baya iyi seri bence. Biraz uzun ama kırkıncı sayıdan sonra sarıyor tavsiye ederim hepinize. Ağzında kılıç falan tutan adam var baya makara seri.
Arabasta’san sonra çok iyi oluyor Enes Lobi’yse efsane başlarsan eğer sana nereler filler onun listesini atayım.Arabasta'ya kadar dayan diyorlar, sen ne diyorsun?
Bildiğim kadarıyla sen de Griffçisin di mi Griffe sövcektim senin yazdığını gördüğüm...Donovan did nothing wrong!!!
O da doğru ama bu düşünceye varmak için biraz geç kaldım Gerçi ben berserki 2 aydır filan okumuyom bi hangi bölümde kaldığımı unuttum sonra da bakmadım üşendimElbette pişman olmazsın, okuyabileceğin en iyi seriilerden biridir Berserk ancak bu tip kaliteli seriileri okuduktan sonra, ilerleyen dönemde okuyacağın, kısmen iyi ama Berserk gibi bir mangaya göre vasat olan seriilerden keyf almamaya başlarsın. Bu da seni anime manga kültüründen soğutur.
Kaliteli seriileri en sona bırakmanda bu açıdan fayda var. Atmosferinin sert olması falan önemli ayrıntılar değil.