Üye silindi 6669
Bu evrende bir tane bile olsun şerefli birisi yok mu ? Kralı ilk başlarda adam sanmışdım. Kendi kızına karşı nasıl böyle hissler besler şerefsiz.
Evet.Devam ediyor mu?
Keçi reis, tek favorim.Bu evrende bir tane bile olsun şerefli birisi yok mu ? Kralı ilk başlarda adam sanmışdım. Kendi kızına karşı nasıl böyle hissler besler şerefsiz.
Ortaçağ'da krallıklar bunlarla dolu yav, gayet gerçekçi yansıtmış yazar:Bu evrende bir tane bile olsun şerefli birisi yok mu ? Kralı ilk başlarda adam sanmışdım. Kendi kızına karşı nasıl böyle hissler besler şerefsiz.
Ensest?Ortaçağ'da krallıklar bunlarla dolu yav, gayet gerçekçi yansıtmış yazar:
Inbreeding dedin mi Mısır ve bunlar akla gelir lkasjdlksajdRoyal intermarriage - Wikipedia
en.wikipedia.org
Hee, torunuyla evlenen gırlaEnsest?
Gutsınkını da okudum. Aklına Donovan reis geldi.Sendeki ışığı gördüm ben, bunu bitir, sana daha çok seveceğin türde içeriklere sahip olan seriiler önereceğim.
Neredesin sen, atla keçiyi tanıdın mı?Gutsınkını da okudum. Aklına Donovan reis geldi.
Çok var dünya tarihinde ama krallıklar vs hariç çok da hoş görülmemiş. Eski Mısır'da başarılı firavunların çoğu ensest değil mesela. Ensest olanlar biraz mal affedersinHee, torunuyla evlenen gırla