Üye silindi 1004
Puck dediğin tıfıl Guts’ı kaç defa pezevenklerin elinden aldı. Çok tehlikeli birisi tipine bakma. Griff’le teke tek bile çıkar Puck.Puck ve atın bir insana yapabileceği şeyler aynı mı sence
Puck dediğin tıfıl Guts’ı kaç defa pezevenklerin elinden aldı. Çok tehlikeli birisi tipine bakma. Griff’le teke tek bile çıkar Puck.Puck ve atın bir insana yapabileceği şeyler aynı mı sence
İçeride saklıyor acil durumlar için. Boynuzsuz şeytan o.Bana kalırsa Puck hadım. İva elbise ile dolaşırken Puck çıplak çünkü saklayacağı bir şeyi yok.
Olabilir ama Puck söz konusu oldu mu yiğidin malı meydanda olur durumu ortaya çıkmalıydı. Ortada bir şey yoksa hiçbir şey yoktur.İçeride saklıyor acil durumlar için. Boynuzsuz şeytan o.
Puck adamdır. Hatta Puck > GutsOlabilir ama Puck söz konusu oldu mu yiğidin malı meydanda olur durumu ortaya çıkmalıydı. Ortada bir şey yoksa hiçbir şey yoktur.
Adamdır evet, kestirince adamlığı gitmiyor ne de olsa. Kadim elf büyük hadım adam Yüce Puck reyiz.Puck adamdır. Hatta Puck > Guts
Sendeki ışığı gördüm ben, bunu bitir, sana daha çok seveceğin türde içeriklere sahip olan seriiler önereceğim.Griffithin çiftleşmesini yeni bitirdim.