Naz kısmına katılıyorum da şu etkileyici değil mi şimdi yakışıklı?Bu adamın kendim çizicem çok havalıyım ayakları çok sıktı artık. Çizimleri de eskisi kadar etkileyici gelmiyor. Nasıl gereğinden fazla naz aşık usandırıyorsa, gereğinden fazla zanaat de okuyucuyu ya da insanı usandırıyor.
Yok ya cidden değil. Şey diyesim geliyor adam karşımda olsa "iyi tamam gardaş yapmışsın eline sağlık ama gerisi nerede bu işin"... Hani bu kadar kasmak samimiyetsizlik ve işgüzarlık bi noktada. O kadar texture ve pattern kasacağına biraz hikayeyi ilerletseymiş keşke.Naz kısmına katılıyorum da şu etkileyici değil mi şimdi yakışıklı?
Senin yerinde olmak vardı.Gutsın kestanyi çizdireceğini hiç düşünmezdim. Gambino şerefsiz ne yaptın çocuğa
Sadece Berserk değil, yarıda kalan pek çok manganın tatmin edici bir final yapamadığı için devam ettirilmediğini düşünüyorum.Bu adamın kendim çizicem çok havalıyım ayakları çok sıktı artık. Çizimleri de eskisi kadar etkileyici gelmiyor. Nasıl gereğinden fazla naz aşık usandırıyorsa, gereğinden fazla zanaat de okuyucuyu ya da insanı usandırıyor.
S: Miura-sensei Berserk devam edecek mi?
M: Yesn't.
Gutsın kestanyi çizdireceğini hiç düşünmezdim. Donovan ne yaptın çocuğa