Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Griffith son el ve her 216 yılda bir tutulma olduğuna göre Griffith'ten 864 yıl önce doğan el ilk el olarak doğmalı ama Void en az 1000 yıl önce doğdu. Yani Griffith'ten 1080 yıl önce doğan el Void'ti. Bu şartlarda Void ilk el olamaz ama mevcut ellerin en eskisi ve sondan 6. el. Her zaman 5 el olmalı, bu durumda iki tutulma arası geçen sürede ellerden en az biri bir şekilde aradan çıkmalı. 864 yıl önce doğan ele kadar 5 elden biri aradan çıktı. Öldü mü, düştü mü bilemeyiz ama aradan çıktı. Her tutulma için bu gerçekleşti. İleride, 216 yıl sonra yine tutulma olacaksa ve o vakte kadar yine en az bir el aradan çıkacaktır.
Bu tutulmanın her 216 yılda oluşmasini yeni öğrendim.Bu tutulmaların hepsi doğal tutulmalar mı?Yoksa her 216 yılda bir behelitin kullanımı kader mi?
 
Ne yargılarıyla yargılarsın peki, seriye özgün etik mi kurgularsın
Kendi evrenine göre yargılarım.

Genele baktığımızda Itachi akıllı bir adam hiç kimsenin ölmemesinin bir yolunu bulsaydı onu seçerdi. Yaptığı şeyin doğruluğunu savunmuyorum ama en az zararla olaydan çıkılması gerekiyordu. Naruto evrenine göre -şahsi fikrim- Itachi adamdır.

Gerçek dünyada böyle bir şey yaşansaydı daha farklı bir pencereden bakardım.
 
Son düzenleme:
Bu tutulmanın her 216 yılda oluşmasini yeni öğrendim.Bu tutulmaların hepsi doğal tutulmalar mı?Yoksa her 216 yılda bir behelitin kullanımı kader mi?
Tutulma doğal ama güneş tutulması bizim dünyamızda her yerde farklı zamanlarda görülebilen bir doğa olayı.
Şurada yakın zamandaki tutulmalar yazmakta.

Berserk evreni farklı olsa da az çok aynı mantık ile tutulmanın daha sık yaşanması gerekir. Yani 216 yılda bir olan tutulma kızıl behelit ile ilgili olan el'in doğum merasimi. 216 değeri 6.6.6=216 durumundan gelme, yani 666 ile İncil'deki canavara, şeytanla ilişkilendirilen sayıya bir gönderme.
 
Griffith in de dahil olduğu grup iblis olarak geçiyor .Hepsi eskiden insandı ve bir bedel karşılığında kırmızı behelitin de gucuyle iblis olmaya hak kazandılar.
Havariler de birer piyon canavar yani hizmetkarlar. İblislerin amacı dünyaya kötülüğü yaymak ve egemen kılmak olarak gözüküyor.Grifiti ben diğer tanrinin eli uyelerinden kesinlikle ayrı tutuyorum.Bu herifin bir amacı var
.Amacı o kadar büyük ki şimdi öyle gozukmese de en yakınlarını bile feda etmekten çekinmiyor.Amac için fedakarlık .Grifith eminim ilerde Guts ile birleşip içinde bulunduğu bu mutlak kötülüğü yok edecektir.Neden derseniz kabul edinki Guts bu güne kadar sadece havarilerle savaştı .Gücünün bir sınırı var.Yani kısaca Guts havarilerle Griffith de kendiyle denk dusmanlariyla yüzleşecek.Bunun dışında bir seçenek olacagini hiç zannetmiyorum.Cunku tanrinin elini Guts asla yenemez.ilerde göreceğiz
Tabi mangaka olmezse
 
Son düzenleme:

Üye silindi 1004

Bu adamın kendim çizicem çok havalıyım ayakları çok sıktı artık. Çizimleri de eskisi kadar etkileyici gelmiyor. Nasıl gereğinden fazla naz aşık usandırıyorsa, gereğinden fazla zanaat de okuyucuyu ya da insanı usandırıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık