Lost Children arc'a tekrar baktım da, serideki en iyi arc olabilir bence. Ya da en hüzünlüsü diyeyim. Evrenin acımasızlığı çok iyi vurgulanıyor bu arc da hem de olayları çocuklar gözünden de görüyoruz.
Guts Pirkafları keserken çok korkunçtuLost Children arc'a tekrar baktım da, serideki en iyi arc olabilir bence. Ya da en hüzünlüsü diyeyim. Evrenin acımasızlığı çok iyi vurgulanıyor bu arc da hem de olayları çocuklar gözünden de görüyoruz.
Villain olan kızın hikayesi çok hüzünlendirmişti beni, o sonda düşüş sahnesi filan.Guts Pirkafları keserken çok korkunçtu
Özellikle şu panel.
Yani biraz hüzünlüydü de kız çok kötüydü. Öyle çok acımadım maalesef.Villain olan kızın hikayesi çok hüzünlendirmişti beni, o sonda düşüş sahnesi filan.
Veritas'a ağla. Berserk kör topal geliyor en azından. Veritas için hiç umut yok.İki yaram var arkadaşlar. Biri Veritas diğeri Berserk. Hangi omuza ağlayayım?
İyi tarafından bak. Hiç değilse Berserk bitmemişİki yaram var arkadaşlar. Biri Veritas diğeri Berserk. Hangi omuza ağlayayım?
Lost children arc manga tarihinin en iyi arcıdır. Her şeyiyle 10 numara. Karakter işleyişi, ilerleyişi? 10 numara, hikaye 10 numara, çizimler 10 numara, aksiyon geçişleri 10 numara, karakterlerin derinliği 10 numara, doğallığı...Lost Children arc'a tekrar baktım da, serideki en iyi arc olabilir bence. Ya da en hüzünlüsü diyeyim. Evrenin acımasızlığı çok iyi vurgulanıyor bu arc da hem de olayları çocuklar gözünden de görüyoruz.