En alttaki sensin lan işte kritik atmamak için önceden uyarıyorsun bazen böylehatırlamıyorum lan hangisidd
En alttaki sensin lan işte kritik atmamak için önceden uyarıyorsun bazen böylehatırlamıyorum lan hangisidd
siz mezarcılar çok tehlikelisiniz ss falan almışlar lan:ddMağaranın derinliklerinden buldum bunu;
![]()
Yaklaştın dostum ama bu muhabbetin çıkışı çerlobilo - nef-i ortaklığıyla olmuştur.İki tane sıkıyorum buna.
Invictus & BolD veya meeteor & ch3rl0
Ben masumumsiz mezarcılar çok tehlikelisiniz ss falan almışlar lan:dd
Kılıç kokla deyimini de sen bulmuştun. Tuhaf olan ilk başlarda çok tartışma dönmüştü onun hakkında. İki üç ban olayı dönmüştü. Ama şimdi kılıççılar bile kullanıyor. Nereden nereyesiz mezarcılar çok tehlikelisiniz ss falan almışlar lan:dd
Çerlo&nef-i ikilisi he. Ne güzel ikiliydi bunlar nef-i forumu bırakmasaydı iyiydi.Yaklaştın dostum ama bu muhabbetin çıkışı çerlobilo - nef-i ortaklığıyla olmuştur.
Bu ikililerin arasındaki iletişimde de vardı gibi hatırlıyorum, belki çerlo sonrasında meeteor'la da frekansı yakalamıştırYaklaştın dostum ama bu muhabbetin çıkışı çerlobilo - nef-i ortaklığıyla olmuştur.
İyi ki almışlar biri ssden şu avatarı kırpıp kullanır lan ateş ediyor anasını satayımsiz mezarcılar çok tehlikelisiniz ss falan almışlar lan:dd
Öyle de gönlü geniş insanlarızKılıç kokla deyimini de sen bulmuştun. Tuhaf olan ilk başlarda çok tartışma dönmüştü onun hakkında. İki üç ban olayı dönmüştü. Ama şimdi kılıççılar bile kullanıyor. Nereden nereye![]()
taklitler aslını yaşatırKılıç kokla deyimini de sen bulmuştun. Tuhaf olan ilk başlarda çok tartışma dönmüştü onun hakkında. İki üç ban olayı dönmüştü. Ama şimdi kılıççılar bile kullanıyor. Nereden nereye![]()