Hoşbulduk, seni aklıma yazdım dostum. Fena bir arkadaşa benziyorsun.Eyvallah dostum hoş gelmişsin sen de bizde böyle görüyorsun
Hoşbulduk, seni aklıma yazdım dostum. Fena bir arkadaşa benziyorsun.Eyvallah dostum hoş gelmişsin sen de bizde böyle görüyorsun
lan bende ne zaman biri bunu dese helal olsun çok mantıklı şey söylemiş diyordum.Forumun Dinozorları cevaplamazsa kolay kolay bulunmayacağını düşünüyorum.
Kılıçustaları bu serinin adamı değil.
Yarısı Killzone yarısı da malum kişi xDMevzu güzel bir iki sorayım ben de kurallar çiğnemek için vardır beklemek pok yesin.
X: Vay ortağım gelmiş konuya nasılsın ortak?
Y: Ortağım ortak canımsın ortak iyiyim ne olsun sen?
İkisini de bulun eski mevzudur yeniler kafa yormasın.
X: Eheheheheh
Y: Allah'ın malı
Y kim?
X: Acılar içinde öleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Y: Mezarına işemeden önce le cola içeceğim.
X: <3
Y: <3
İkisini de bulun
X: nokta virgül kullananın evveliyatını sevsinler yazdıklarımın nerde bşlayıp nerde bittğini göstereblmek için caps lock'a ihtiyacım yokAyıks
Neredesin atar yüzlüm...
X: oraom buraom şuraom yoraom mmmmmuahhh
X kim?
X: Ne kadar aciz bir zekaya sahip olduğunu kelimelere dökemiyorum şu an yazdıklarını tekrar süzgeçten geçir diyeceğim de senin süzgeç delik belli.
Y: Ne dedim lan ben kendi halimde yorum atıyorum işte düzgünce????
Y: Bunları uzun uzun anlattım seninle vakit kaybedemem hadi güle güle.
X: What....
Y'leri bulmakla uğraşmayın X'i söyleyin yeter.
X: Benimle uğraşma zararlı çıkarsın belanı severim senin canım
X kim?
Allah'ın malını oraya yazdıysan O @killz0ne dur.Diğerini bilemedim.Mevzu güzel bir iki sorayım ben de kurallar çiğnemek için vardır beklemek pok yesin.
X: Vay ortağım gelmiş konuya nasılsın ortak?
İkisini de bulun eski mevzudur yeniler kafa yormasın.
X: Eheheheheh
Y: Allah'ın malı
Y kim?
X: Acılar içinde öleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Y: Mezarına işemeden önce le cola içeceğim.
X: <3
Y: <3
İkisini de bulun
X: nokta virgül kullananın evveliyatını sevsinler yazdıklarımın nerde bşlayıp nerde bittğini göstereblmek için caps lock'a ihtiyacım yokAyıks
Neredesin atar yüzlüm...
X: oraom buraom şuraom yoraom mmmmmuahhh
X kim?
X: Ne kadar aciz bir zekaya sahip olduğunu kelimelere dökemiyorum şu an yazdıklarını tekrar süzgeçten geçir diyeceğim de senin süzgeç delik belli.
Y: Ne dedim lan ben kendi halimde yorum atıyorum işte düzgünce????
Y: Bunları uzun uzun anlattım seninle vakit kaybedemem hadi güle güle.
X: What....
Y'leri bulmakla uğraşmayın X'i söyleyin yeter.
X: Benimle uğraşma zararlı çıkarsın belanı severim senin canım
X kim?
Taklitlerde yorum da vardır birebir aynı laflar değil. Olayının bütününe bakmak lazım listede killzone var ama orada değil.Allah'ın malını oraya yazdıysan O @killz0ne dur.Diğerini bilemedim.
Yazdığın şeylerde koduğumun salağı yok.O yüzden killzonu bulamadım diğerlerinde ahahhahaTaklitlerde yorum da vardır birebir aynı laflar değil. Olayının bütününe bakmak lazım listede killzone var ama orada değil.
Çok belirgin olmasın dedim adamın kritik atmadığı insan kalmadı neredeyseYazdığın şeylerde koduğumun salağı yok.O yüzden killzonu bulamadım diğerlerinde ahahhaha
Mağaranın derinliklerinden buldum bunu;lan bende ne zaman biri bunu dese helal olsun çok mantıklı şey söylemiş diyordum.
hatırlamıyorum lan hangisiTaklitlerde yorum da vardır birebir aynı laflar değil. Olayının bütününe bakmak lazım listede killzone var ama orada değil.
İki tane sıkıyorum buna.X: Vay ortağım gelmiş konuya nasılsın ortak?