Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Basketbol Sohbet

Baba büyüksün :utan:

Basketbolda yapabildiğimiz şeyleri özelikle eski basketbolcularımızla olan ilişkilerimiz falan çok özel ve çok güzel. Bağlarımızın bu kadar güçlü ve güzel olmasına örnek Jasikevicius, başarı da bu bağlarımız sayesinde oldu. Burada bir numaralı teşekkürü Aziz Yıldırım'a iletiyorum. Ama neden futbolda bunu yapamıyoruz anlamıyorum. Ali bir an önce git işte borcunu ödedin şampiyon oldun yeter...

Basketbolda yapabildiğimiz şeyleri özelikle eski basketbolcularımızla olan ilişkilerimiz falan çok özel ve çok güzel. Bağlarımızın bu kadar güçlü ve güzel olmasına örnek Jasikevicius, başarı da bu bağlarımız sayesinde oldu. Burada bir numaralı teşekkürü Aziz Yıldırım'a iletiyorum. Ama neden futbolda bunu yapamıyoruz anlamıyorum. Ali bir an önce git işte borcunu ödedin şampiyon oldun yeter...
Iki ayrı kutup gerçekten. Bir taraf bu kadar profesyonelce yönetilirken diğer tarafın berbat halde olması araştırılası bir durum.

AK'ye ömür boyu borçluyuz, maçları saha dibinden falan izliyor. Ona bu borcumuzu ödeyene kadar kulübün kapısından içeri girmeme nezaketini göstermesini bekliyoruz

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık