Ormana gidip kurusıkı tabancayla doğaya mı haykırıyorsun yoksa lan2011 lig kupasını isteyen ts taraftarı gibi hissediyorum![]()
Ormana gidip kurusıkı tabancayla doğaya mı haykırıyorsun yoksa lan2011 lig kupasını isteyen ts taraftarı gibi hissediyorum![]()
Karşıda Hanamichi mi vardı?Rebound çekerek üst üste üç dört hücum yaptıkları yerde monitöre kafa atmak üzereydim şükür ki hiçbiri girmedi.
Onun basketbol topuna gülle muamelesi yaptığı dönemleri hatırlatan bir çapsız vardı çok şükür. O boyda iyi bir pivotları olsa maç büyük sıkıntıya girerdi bizde uzun yok.Karşıda Hanamichi mi vardı?
Takımda o kadar uzun yok ki rakipte bir an 5 tane hanamichi varmış gibi olduKarşıda Hanamichi mi vardı?
Neredeyse kemik sesi gelecek kadar sert oynayıp savunma yapmak büyük başarı. Bunu kolay kolay yaptıramazsın disiplin işi.Sezon başı final-four kalması başarı sayılırdı bu takımın sakatlıklar, takım eksiklerini vb derken. Şimdi kupa geliyor, Jasikevicius çok büyük iş yaptı. Aynı oyuncu grubu 30 sayı fark yemişti Monaco'dan sezon maçlarında. Şimdi aynı takıma karşı çok net bir galibiyet alıp kupayı kaldırdı. Bazı oyuncular çok sorumluluk aldı ve sonu kupa, helal olsun.
Kardeşim salla gelecek sezon şampiyonuzKupayı aldık ama vizyonsuz Ali'yi mutlu görünce ben mutsuz oldum![]()