Oyunun başında (gemiden kaçmaya çalıştığımız kısım)3 kere öldüm.Benim noobluk bambaşka bir seviye ya.
Alışırsın daha ne savaşlar dönecek. O tieflingle ya da mind flayerla hiç savaşmak için uğraşma kaçmaya bakOyunun başında (gemiden kaçmaya çalıştığımız kısım)3 kere öldüm.Benim noobluk bambaşka bir seviye ya.
Hala oralardaysan Shadowheart'ın büyü listesindeki "Command" büyüsünü kullanmanı öneririm. Komutan'ın elindeki kılıcı yere attırabiliyorsun. Daha sonra kılıcı alıp kaçabilirsin yada keserken işin kolaylaşmış olur.Oyunun başında (gemiden kaçmaya çalıştığımız kısım)3 kere öldüm.Benim noobluk bambaşka bir seviye ya.
Alışırsın daha ne savaşlar dönecek. O tieflingle ya da mind flayerla hiç savaşmak için uğraşma kaçmaya bak
Ya o kısımda bir kere öldüm öncesinde bir şeyi parçalayınca asit çıktı asite öldüm.Sonra diriltiyeyim dedim gene öldüm Kendimden utandım resmenxdHala oralardaysan Shadowheart'ın büyü listesindeki "Command" büyüsünü kullanmanı öneririm. Komutan'ın elindeki kılıcı yere attırabiliyorsun. Daha sonra kılıcı alıp kaçabilirsin yada keserken işin kolaylaşmış olur.
O kısım baya zor gerçekten. Ben hala arada farklı bir karakter açıp challenge olsun diye hepsini kesmeye çalışıyorum. Etraftaki patlayan mor varilimsileri, mage handleri falan kullanmama rağmen en fazla 10 turdan sonra gelen cambionlardan 1 tanesi kalacak şekilde bitirebildim. Bütün hepsini kesmek aşırı zor.Ya o kısımda bir kere öldüm öncesinde bir şeyi parçalayınca asit çıktı asite öldüm.Sonra diriltiyeyim dedim gene öldüm Kendimden utandım resmenxd
indir indir. Galaksinin en iyi oyunuİndireyim dedim de oyun 112 gb. Bende kalmış 182 gb. Tadım kaçtı...
Oyunu act 3'e kadar oynadım zaten. Ancak oyunda optimizasyon sıkıntısı vardı. Sinirden sildim. Şimdi düzeldi mi bilmiyorum.indir indir. Galaksinin en iyi oyunu
güncellemeler düzeltmişti ya ki ben en son oynayalı baya oldu. Benim pc baya ortalama ama rahat oynatmıştı act3ü.. önceden orada salmıştım karakterler 1 saatte beni takip etmiyor diyeOyunu act 3'e kadar oynadım zaten. Ancak oyunda optimizasyon sıkıntısı vardı. Sinirden sildim. Şimdi düzeldi mi bilmiyorum.