Goat oyun. En rpg yim diyen oyunlar bile yakın değil sana.
Uygun silah koyman lazim bicak, uzun kılıç ok idi galibaArkadaşlar usta işi silahı tamamla görevindeyim. Ocakta alevi mavi yaptım. Birleştirme yapıyorum bir silahla. Ama geçersiz birleştirme diyor. Bunun çözümünü bilen var mı ?
Dark urge güzel geçti bende. Kötü olmak zorunda değilsin. Yanındaki karakterler gibi 2 yolun var. Nasıl shadowheart tarikattan ayrılmayı tercih edebiliyorsa, laezel kraliçesini bırakabiliyorsa dark urge de öyle bişey.3. Runımda moonrise bitmek üzere. Oyun öyle bir bagimlilik yapti ki eldeki diger hicbir oyunun yuzune bakamiyorum. Bunu en son bana yaptiran elden ring olmuştu. Bir bakmışsınız uzakta cok uxakta bir koyde dark urge runıma başliyorumdur. Bilemiyorum
Dark urge güzel geçti bende. Kötü olmak zorunda değilsin. Yanındaki karakterler gibi 2 yolun var. Nasıl shadowheart tarikattan ayrılmayı tercih edebiliyorsa, laezel kraliçesini bırakabiliyorsa dark urge de öyle bişey.
Ilk karakterden sonra herkes bi dark urge yapmalı bence. Kendim kötü yapar mıyım bilmiyorum. Çok ödül ve xp kaybediyorsun kötü olunca.