Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

Arkadaşlar rakiplerinizi öldüremiyorsanız yapmanız gereken tek şey partiye Karlach'ı eklemek. Kız gerçekten de bir makine.

Underdark'a indiğim gibi 4 drow'u kontrol eden bir Spectator'a denk geldim ama banamısın demedi pat küt tek turda 30+ hasar vurup içinden geçti. Bunun sonrasında bir short rest aldım ve ilerlerken Land shark sürpriz saldırı yaptı ve 2 turda onu da yok ettik.

Bunları neden anlattın derseniz early access'te de ben bunlara denk gelmiştim ama yani spectator'u asla yenememiştim ve land shark'ta bir anda çıkıp takımımı telef etmişti. Ea'de Karlach yoktu çünkü :D
Ben buldum o kadını ama şu an o kadar vurmuyor. Benim 30+ vuran karakterim yok. O kadın sadece 30+ şöyle vurur bir skill basıyorsun onu basınca 2 kere vurmana imkan sağlıyor. Onların toplamı 20-25 falan oluyor şu an bende max. Bir de sen 5 level olmuşsun ben daha olamadım ya. Epey çabalıyorum ama 5 olmak zor. :D Belki 5 olunca açılıyordur bir gücü.

Güç fetişim var bu oyunlarda. En çok hasarı hangi sınıfla çıkarırım? Büyücü sınıfını çok severim divinity 2 de hem alan kontrolü, burstü ve büyüleri baya iyiydi de bu oyunda o kadar op büyüler yok sanırım. Yine de büyücü alırım da sihirbaz mı yoksa büyücü mü dediğime daha uygun? Arkadaşla oynucam bu oyunu da ikinci karakterimi de barbar yapmayı düşünüyorum şimdilik.

Güç fetişim var bu oyunlarda. En çok hasarı hangi sınıfla çıkarırım? Büyücü sınıfını çok severim divinity 2 de hem alan kontrolü, burstü ve büyüleri baya iyiydi de bu oyunda o kadar op büyüler yok sanırım. Yine de büyücü alırım da sihirbaz mı yoksa büyücü mü dediğime daha uygun? Arkadaşla oynucam bu oyunu da ikinci karakterimi de barbar yapmayı düşünüyorum şimdilik.
Ben ninja(düzenbaz)-sokak çocuğu açtım 3 level olunca da suikastçiye çevirdim. Karakter leş atıyor.

Karakter oluştururken sağ alt köşede 3 farklı büyücü var. O 3 tanesinden ortadaki oyun sana arkadaş olarak veriyor. 1 ya da 3. olanı seçebilirsin. Saf büyücü olan en sağ alt köşedeki. yani 3. olan.

Zaten oyunda çok az ilerledikten sonra sınıf değişebiliyorsun.

Burada Can Sungur sınıfları çok güzel tanıtıyor. İzleyip seçebilirsin ayrıca.

Ben ninja(düzenbaz)-sokak çocuğu açtım 3 level olunca da suikastçiye çevirdim. Karakter leş atıyor.

Karakter oluştururken sağ alt köşede 3 farklı büyücü var. O 3 tanesinden ortadaki oyun sana arkadaş olarak veriyor. 1 ya da 3. olanı seçebilirsin. Saf büyücü olan en sağ alt köşedeki. yani 3. olan.

Zaten oyunda çok az ilerledikten sonra sınıf değişebiliyorsun.

Burada Can Sungur sınıfları çok güzel tanıtıyor. İzleyip seçebilirsin ayrıca.
Can dan biraz incelemiştim. Sihirbaz doğuştan gelen yetenekleriyle büyü yapıyor büyücü inek öğrenci çok daha fazla büyü biliyor ama sihirbaz yaptığı büyülerde kontrolü var ve bunları geliştirebiliyor. Bana sihirbaz daha çok hitap ediyor da divinity 2 de büyüler aşırı op di. Nette bakıyorum baldurs gate de op diye fireball paylaşıyorlar. Fireball u ben divinity 2 de enerjim kalmadığında atıyordum yav hdjshjsj

lazerdir süpernovadır falan aşırı op di. Baldurs gate in büyüleri çok sarmadı beni de büyücü fetişim olduğu için sihirbaz açıcam karakteri yine de. İki kişi oynayacağımız için arkadaşla, bir karakteri daha yöneticem. Diğer karakteri de çok vuran bir şey açıcam. En fazla hasar vuran hangisi acaba oyun çok yeni olduğu için nette bir şey bulamadım pek bunla ilgili

Can dan biraz incelemiştim. Sihirbaz doğuştan gelen yetenekleriyle büyü yapıyor büyücü inek öğrenci çok daha fazla büyü biliyor ama sihirbaz yaptığı büyülerde kontrolü var ve bunları geliştirebiliyor. Bana sihirbaz daha çok hitap ediyor da divinity 2 de büyüler aşırı op di. Nette bakıyorum baldurs gate de op diye fireball paylaşıyorlar. Fireball u ben divinity 2 de enerjim kalmadığında atıyordum yav hdjshjsj

lazerdir süpernovadır falan aşırı op di. Baldurs gate in büyüleri çok sarmadı beni de büyücü fetişim olduğu için sihirbaz açıcam karakteri yine de. İki kişi oynayacağımız için arkadaşla, bir karakteri daha yöneticem. Diğer karakteri de çok vuran bir şey açıcam. En fazla hasar vuran hangisi acaba oyun çok yeni olduğu için nette bir şey bulamadım pek bunla ilgili
Bu DOS2'de çok güzel oyunmuş. Bundan sonra ona mı başlasam. :D Ben de büyücüleri seviyorum ceyran falan atmak keyifli oluyor da bu sefer ninja açayım dedim.

Google'a "Baldur's gate 3 tier list" diye yazdım genel olarak zaten sihirbaz ve büyücü en güçlü olarak gösteriyor.

Ben de çok oynamadığım için daha bütün sınıfların gücünü falan bilmiyorum.

Sorcerer daha az büyü yapar ama büyü üzerinde kontrolü daha fazladır.Wizard ise tam tersi.Karışık biraz o yizden ilk oynayış için tavsiye etmem.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık