Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

İlk iki oyunun hikayesini bilmeye gerek var mı ve 700 liraya değer mi? Yorumlara bakarsak ve bir tavuk dönerin 75 tl olduğunu düşünürsek değer gibi.

İlk iki oyunun hikayesini bilmeye gerek var mı ve 700 liraya değer mi? Yorumlara bakarsak ve bir tavuk dönerin 75 tl olduğunu düşünürsek değer gibi.
hikayesi önceki oyunlarla bağlantılı değil.Eski hikaye 2 de bitti.Bu hikaye aynı evren farklı zaman diliminde geçiyor(2 de yaşanan olaylarınn yüzyıllar sonrasında).

Arkadaşlar rakiplerinizi öldüremiyorsanız yapmanız gereken tek şey partiye Karlach'ı eklemek. Kız gerçekten de bir makine.

Underdark'a indiğim gibi 4 drow'u kontrol eden bir Spectator'a denk geldim ama banamısın demedi pat küt tek turda 30+ hasar vurup içinden geçti. Bunun sonrasında bir short rest aldım ve ilerlerken Land shark sürpriz saldırı yaptı ve 2 turda onu da yok ettik.

Bunları neden anlattın derseniz early access'te de ben bunlara denk gelmiştim ama yani spectator'u asla yenememiştim ve land shark'ta bir anda çıkıp takımımı telef etmişti. Ea'de Karlach yoktu çünkü :D

Çok yakın zamanda divinity oynadığım için oyun bir tık combatta kısıtlıyor gibi geliyor(divinityde her hamleyi büyü fiziksel farketmeden action point ile kullanabiliyorduk)ama onun dışında oynadığım en iyi rpglerden biri

Seriye baştan başlamak istiyorum 1 ve 2 oynamaya değer mi çok mu kötü mekanikleri yoksa?

Daha yeni dmc 1 bitirdim eski oyunlar güzelse problem değil kafasindayim

Seriye baştan başlamak istiyorum 1 ve 2 oynamaya değer mi çok mu kötü mekanikleri yoksa?

Daha yeni dmc 1 bitirdim eski oyunlar güzelse problem değil kafasindayim
Dmc1 bunların yanında next gen kalır ama hâlâ oynanabilir durumdalar merak ediyorsan Türkçe gameplaylari olacak bir bak istersen

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık