Sadece kaçırılsa iyi... Şeyini de kesmişler adamın... Nasıl bir belaya girdik bir de verdiği mesaja bak. Ben napam nere gidem Datte?Muhtemelen büyücüsü kaçırılan tek oyuncu sensindir dünyada
Sadece kaçırılsa iyi... Şeyini de kesmişler adamın... Nasıl bir belaya girdik bir de verdiği mesaja bak. Ben napam nere gidem Datte?Muhtemelen büyücüsü kaçırılan tek oyuncu sensindir dünyada
Oyunun Theon Greyjoy'u olmuşsun. İntikamını alacağım ben rahat olSadece kaçırılsa iyi... Şeyini de kesmişler adamın... Nasıl bir belaya girdik bir de verdiği mesaja bak. Ben napam nere gidem Datte?
Sen yine de gaza gelip mehter marşı ile girme de evrene... Şöyle yollarlar...Oyunun Theon Greyjoy'u olmuşsun. İntikamını alacağım ben rahat ol
Okuma yazma bilenin kıral olduğu oyunda muhtara mektubunu okutan köylü gibi kalmışsın sen aynı tarifeyi herkes yaşamaz olumSen yine de gaza gelip mehter marşı ile girme de evrene... Şöyle yollarlar...
Bak sende tayfadan biri almışlar bende sıradan bir npc yı öldürüp kampa tabutla yolladılar. Sen ne yaptın da takımından birini meze ettin onlara.Sadece kaçırılsa iyi... Şeyini de kesmişler adamın... Nasıl bir belaya girdik bir de verdiği mesaja bak. Ben napam nere gidem Datte?
Sıradan NPC değil o... Zamanında yardım ettiydik vicdansız adam nasıl unuttun.Bak sende tayfadan biri almışlar bende sıradan bir npc yı öldürüp kampa tabutla yolladılar. Sen ne yaptın da takımından birini meze ettin onlara.
Şehre geldin mi? Alt şehir... Dammon oraya geliyor. Yani act 3 mü burası bilmiyorum ama orada da tamir edebiliyorsun.Karlach'ın infernal enginesini tamir edebiliyor muyuz?
Ya ben ilk oynayışi bitirdim. İkinci kez dönüyorum ilkinde tamir ettiremedim. Adam Baldurs Gate yolunda öldürüldü.Şehre geldin mi? Alt şehir... Dammon oraya geliyor. Yani act 3 mü burası bilmiyorum ama orada da tamir edebiliyorsun.
Ben farkında olmadan gerekli malzemeyi satmışım. Şimdi kimse sattığımı da bulamıyorum.
Zevlor muydu neydi sen nasıl Gale'yi meze ettin onlara onu söyleSıradan NPC değil o... Zamanında yardım ettiydik vicdansız adam nasıl unuttun.
Evet... Çol çocuğunu kurtardıydık... Zamanla görürsün dolanmaya devam et Belki görmezsin bilmiyorum benim oynayışla alakalı da olabilir.Zevlor muydu neydi sen nasıl Gale'yi meze ettin onlara onu söyle