Tentacle hentaisi sevdiğini bilmiyordumAllah kahretsin bu sefer uyuduğum zaman bana yürüyene bak.
Edit: Lan tuzağa düştük herhalde... Şıklara bak.
Edit2: Az daha gidiyorduk...
Ne tantacılı kendimi taştan aşağı attım oyun bitti...Tentacle hentaisi sevdiğini bilmiyordum
yılın oyunu ödülünü alamaz bence ama en iyi hikaye, en iyi rpg tarzı bir ödül alabilir. yılın oyunu olmasını gerektirecek bir özelliği yok. oyun mekanikleri ile ilgili kısımları oldukça zayıf denebilir hatta.105 saat sonunda oyun bitti. 1 tur daha döneceğim sanırım Dark Urge oynamak için. Eğer yılın oyununu alamazsa oyun dünyasına yazıklar olsun.
Bence sıkıntılı kısım çok fazla skill çeşitliliğinin olmaması. Ben büyücü oynarken biraz daha fazla seçenek beklerdim. Mesela benim ana karakter düzenbaz. Beynimi yiyen böcüklerden skill almasam hiç bir özelliğim yok. Düzenbazla ilgili hiç bir farklı skilim yok.yılın oyunu ödülünü alamaz bence ama en iyi hikaye, en iyi rpg tarzı bir ödül alabilir. yılın oyunu olmasını gerektirecek bir özelliği yok. oyun mekanikleri ile ilgili kısımları oldukça zayıf denebilir hatta.
Muhtemelen büyücüsü kaçırılan tek oyuncu sensindir dünyadaUla efsanevi(sarı) asa buldum da benim büyücüyü kaçırdılar ya. Arkadaş o kadar adam var kampta köpeği falan kaçırsaydınız büyücümü niye alıyonuz ya