Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

3 saat uğraşıp bir yeri bitirdim. Sonunu tamamlarsam 4 tane görevi iptal ediyor. Şimdi işin yoksa o 4 görevi de bitir tekrar aynı yere dön. -.- İçimde kaldı resmen. Neyse ki olacakları izleyip eski save e dönme olayı var. -.-

3 saat uğraşıp bir yeri bitirdim. Sonunu tamamlarsam 4 tane görevi iptal ediyor. Şimdi işin yoksa o 4 görevi de bitir tekrar aynı yere dön. -.- İçimde kaldı resmen. Neyse ki olacakları izleyip eski save e dönme olayı var. -.-
Bu save'e dönme olayı oyunun ruhuna aykırı bence. İyi zar gelmeyince, uygun ortamda fight başlamayınca, olacaklari görmek için vs adım başı save noktasına dönenleri görüyorum. Herkesin tarzi ve zevk aldığı şeyler farklıdır illaki ama oyunun mentaline uymuyor bu davranış :(

Bu save'e dönme olayı oyunun ruhuna aykırı bence. İyi zar gelmeyince, uygun ortamda fight başlamayınca, olacaklari görmek için vs adım başı save noktasına dönenleri görüyorum. Herkesin tarzi ve zevk aldığı şeyler farklıdır illaki ama oyunun mentaline uymuyor bu davranış :(
Ben zar için dönmem ama böyle olacakları görmek için dönerim. 3 saat uğraşmışım bölgeyi tamamlamak için 4 görev kaybolmasın diye yapacağım da onları yapana kadar kim bilir kaç saat geçer. En azından 3 saatlik sonucu gördük.

Uygun ortamda dövüş başlamayınca zaten dayak yediğin zaman mecbur save e dönmen gerekiyor. :D Belli bir noktadan sonra anlaşılıyor kimi dövüp kimi dövemeyeceğin. 30 dakika uğraşıp dayak yedikten sonra save e dönmektense uğraşmadan save e dönmek daha mantıklı. :D

Tabii seninki senin tarafından bakış. Mesela ben save e geri dönüş yapmasam şu an aldığım zevkin 10'da birini alamazdım. Sen dönüş yapmadan daha çok zevk alıyorsundur oda tercih meselesi. Önemli olan oyunu nasıl oynadığımızdan nasıl zevk aldığımız sanırım.

Edit: Mesela bir örnek vereyim. En son kapıştığım yerde 90 canlı büyücü 180 canlı troll 3 tane de 45 canlı yancı vardı. Ben dedim bunları döverim. Taktiği belirledim uygulamaya koyuldum. İlk başta gizlice yaklaşıp büyücü ile alan hasarı verdikten sonra dövüş başlayacaktı ve büyücü ile tekrar saldırma şansım olacaktı. Böylece 2 atak yapacaktım. Ne oldu? Her şey planladığım gibi gitti o 3 tane bücür 2 alana öldü büyücünün canı epey azaldı ama benim büyücüyü tekledi sonra kalan 3 karaktere de alan hasarı vurup canlarını epey düşürdü ama öldü. Geriye Troll kaldı oda 20 can kalana kadar dayak yedi ama kime vursa teklediği için kazanamadım.

2. denememde yine büyücü ile alanı vurdum ama bug gibi bir şey oldu birden anlatıcı konuşması girdi sonra benim alan attığım kişilerin canı fullendi ve benim takımda 3 kişi savaşa girmemiş gibi gözüktü. Bu arada benim büyücü öldü. Ben de save e geri döndüm. Çünkü zaten bu durumda kazanamayacağım için uğraşıp 15 dakika dayak yemeye gerek yoktu. :D

3. denemede de indirdim. :D

Son düzenleme:
Act 2 ve sonrasında oyunda performans sorunları başlıyormuş sanırım. Ben vakitsizlikten fazla ilerleyemedim. Doğru mu bu?

Bu arada bir şey sormak istiyorum. Oyunda malum bir ana görevimiz var. Sürekli bizimkiler acele ettiriyor "Bunu çıkarmalıyız artık" diye. Onun bi acelesi var mı? Yapmıyoruz diye birden pat diye adamlar ölmez ya da oyun bitmez değil mi?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık