Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

2-3 gündür oynuyorum... baya sardı oyun. Etkileşimler diyaloglar hikaye falan baya beğendim. Sadece şu dövüş sisteminin sıralı olması ve strateji muhabbetleri çok bana göre değil ama ona da alıştım baya sıkıntı olmuyor artık.

Buralar spoiler olabilir diye spoiler'a alıyorum...
Ben sürekli ekiple muhabbet ediyorum... ozellile kamp kurduğu zamanlarda. Hatta Bu tarikatçı kızla aramız da bir seyler oldu... iyi güzel gidiyordu. Bende kamp yaparken her zaman ki gibi herkesle konuşuyorum... neyse Gale lavuğu ile de konuşurken... bu "Sana büyü öğreteyim" falan dedi. Ben de iyi dedim öğret... neyse ögretiyor yapıyorum falan derken... baktım bu lavuk bana yürüyor.
Pc'nin başında şöyle oldum anasını satayım...
Sksksksksksks
Ben de Wyll ile yaşadım benzer bir şey. :( Baktım dans ediyor ben de izliyeyim dedim. Dansa çağırdı. İçimden "erkek erkeğe dans etmez birader" diyorum ama neyse kırmayalım dedim. 1-2 figür yaptıktan sonra dudak mudak dedi birader kendine gel dedim ya ma eg müg etti gitti. :( :( Çok korktum bir de büyücü kitler mitler hareket edemeyiz... :(

Ben de Wyll ile yaşadım benzer bir şey. :( Baktım dans ediyor ben de izliyeyim dedim. Dansa çağırdı. İçimden "erkek erkeğe dans etmez birader" diyorum ama neyse kırmayalım dedim. 1-2 figür yaptıktan sonra dudak mudak dedi birader kendine gel dedim ya ma eg müg etti gitti. :( :( Çok korktum bir de büyücü kitler mitler hareket edemeyiz... :(
Sorma yav... onu bende gördüm ama Gale den dilim yanınca uzak durdum... kampta kimseye arkamızı dönemeyeceğiz anasını satayım skksksksk

41 saat olmuş act 2'nin sonlarındayım sanırım. Act 1de çok şey atlayıp geri dönüp yaptım ama bu haritada pek bir şeyde yoktu çabuk bitiyor gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık