Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Baldur's Gate 3 (2023)

@Arthur Morgan
tip senin için çok önemli değilse barbarı Yarı-orkla oynayabilirsin.Yarı-Orklar kritik vuruş yaptığında 2 değil 3 katı vuruyor.Max hasarı kafana taktığın için söylüyorum xd

Son düzenleme:
Bu arada lahit mezarı da yapınca işaret kalkmıyor. Kalkması için o en son mezarı lootladıktan sonra şu bizim şeytan kız ile mezarın yanında olan levhayı okuyun.

Sonra güçsüzüm diye ağlıyorsun bir rpgye girdiğinde dünyasını kıymet bilmez bencil milyarder gibi sömürmek gerek :ehe:
Şu an cebimdekileri satmadan 3.5k falan param var. :D Ama alacak bir şey yok. Sadece ok aldım bir tane o. :D Şu an hasar işini halletim. Level 5 olunca büyücüler epey güçleniyor ama tanklama konusu sıkıntı. Mesela Wartales'de en yakın düşmana giriyorlardı. Bunda en güçlü ve en dayanıksız kimse ona dalıyorlar. Tanklama işini çözersem çok rahatlayacağım.

Sadece combatta attırsa gene tamam dersin de diyaloglarda attırması bardağı taşıran son damla. Olum bırak ben takılayım rpg kafası diyaloğun neyine zar atıyorsun çarların kuracağı cümleler vereceği reaksiyonlar zarla belirlenir mi lan
Zarsız olması aşırı saçma. Zar en mantıklı şeylerden biri oyundaki. Diyaloglar direk oyunu değiştiriyor bunu risk yüzdesiz yapmak oyunu çok baltalar açıkcası. Zarla daha keyifli oluyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık