Senin bana dile getirdiğinle aynı türden bir argüman. Aang avatar olmasını tamamen çıkar gene de iyi bir karakter. Datte yeterince yazmış zaten .dBu nasıl argüman?
Senin bana dile getirdiğinle aynı türden bir argüman. Aang avatar olmasını tamamen çıkar gene de iyi bir karakter. Datte yeterince yazmış zaten .dBu nasıl argüman?
Zuko ve Katara'yı şipleyen çok vardı zaten ya fanlar arasında hatta Zutara deniyordu adına da. Neyseki yapımcılar farklı bir yol izlemiş.Avatarın 2 yapımcısından birisinin Aang'i Tophla Katara'yı da Zuko'yla şiplemeyi düşünüyormuş .d
Aang'ın çocukları arasında yaptığı ayrımcılığı unutmadıkAang ve Toph'un çocuğu atom bükerdi yalnız
Yakışırlardı aslında. Katara Aang'in ablası gibiydi akdodlşd.Zuko ve Katarı'yı şipleyen çok vardı zaten ya fanlar arasında hatta Zutara deniyordu adına da. Neyseki yapımcılar farklı bir yol izlemiş.
Aang kötü bir karakter mi dedim? Sokka-Toph-Katara-Aang dörtlüsünün hikayeye katkısını kıyaslıyorduk. Ben de Aang'in avatarlık faaliyetleri dışında pek bir katkısı olmadığını söyledim. Hiç yok da demedim. Kötü bir karakter de demedim. Beğenmedim de demedim. Diğer üçüne kıyasla geride olduğunu söyledim.Senin bana dile getirdiğinle aynı türden bir argüman. Aang avatar olmasını tamamen çıkar gene de iyi bir karakter. Datte yeterince yazmış zaten .d
Ama gene de düşün hava bükücülerin devamı sende...
Aang kötü bir karakter mi dedim? Sokka-Toph-Katara-Aang dörtlüsünün hikayeye katkısını kıyaslıyorduk. Ben de Aang'in avatarlık faaliyetleri dışında pek bir katkısı olmadığını söyledim. Hiç yok da demedim. Kötü bir karakter de demedim. Beğenmedim de demedim. Diğer üçüne kıyasla geride olduğunu söyledim.
Gereksiz lince giriştiniz. Alındım kırıldım darıldım.
Şimdi Katara ve Aang ilişkisine alışık olduğum için bana bir garip geliyor ama en baştan o şekilde işlense yakışabilirlerdi evet.Yakışırlardı aslında. Katara Aang'in ablası gibiydi akdodlşd.
Haaa günün sonunda Kataang'ciydim. Hatta son bölümleri izlerken Zuko ve Katara ansızın öpüşecek diye fazlaca gerildim. Ama sonuçta kaptı minik avatarımız kızı.
Aşk hikayelerinde en sevdiğim formül arkadaş, yoldaşlık gibi başlayan sonradan aşka dönüşen ilişkilerdir.