Ahahahahaha.Mangaya başlamaz olaydım. Önüne gelen adam öldürüp geçiyor. Gabi Sasha'yı kalbinden Eren'i kafadan vurdu. Seri serilikten çıkıp çocuk karekterlerin destansılığına gitmiş.
Sasha muhabbeti o yüzden dönüyordu demek...
Yaegeristler denen topluluk umarım temizlenir bir an önce.
Zeke cidden en zeki kişi. Hanji faniyim ama bunu inkar edemem. Yani Zeke hakkında fikrim degismedi. Aksine arttı.Ahahahahaha.
Güncele geldin demek.
Ve evet. Sasha muhabbeti ondan yapılıyordu.
Eee. Güncel oldun madem seni de güncellik ayinine sokalım.
Zeke hakkında ne düşünüyorsun?
Zeke'in zekasına laf yok. Ama fikrin değişmesiyse seni de sevmeyenler sınıfına alıyorum o zaman.Zeke cidden en zeki kişi. Hanji faniyim ama bunu inkar edemem. Yani Zeke hakkında fikrim degismedi. Aksine arttı.
Hanji'de ortalikta yok. Umarim Zeke oldurmemistirZeke'in zekasına laf yok. Ama fikrin değişmesiyse seni de sevmeyenler sınıfına alıyorum o zaman.
Ve evet. Hange forever
Yaralı olan Levi'dı. Hange için endişem yok. Epey bölümdür efsanevi çiftimizden ses çıkmadığı için de Levi'la beraber kritik bir anda belireceklerini düşünüyorum.Hanji'de ortalikta yok. Umarim Zeke oldurmemistir
Flotch öldürdü demişti onlarıYaralı olan Levi'dı. Hange için endişem yok. Epey bölümdür efsanevi çiftimizden ses çıkmadığı için de Levi'la beraber kritik bir anda belireceklerini düşünüyorum.
Ölecek olsa şimdiye gösterirdi öldüğünü.
Ne?Flotch öldürdü demişti onları
Bölümü okuduğum gün sinirden kudurup kıza sövüyordum ama şu an bu fotoğrafa baktıkça gülüyorum. Şu gözlerin sahibine beş yıl daha ver. Beş yıl sonraki Gabi; Levi+Mikasa'yı orta zorlukta yener.Galaktik İmparator ve Yok Edici Başbuğ Gabi Braun sıradaki hedefine bakıyor.
Öldürdü dediğini hatırlıyorum.Ne?
En son Hange, yaralı Levi'la suya atladıydı işte.