Reiner HESOYAM açmış.Reiner denen vasıfsız sümsüğün akrabasından da bu beklenirdi. Sana bir şey diyeyim mi, ne Reinere ne de bu kıza bir bok olmaz seri sonuna kadar.
Reiner HESOYAM açmış.Reiner denen vasıfsız sümsüğün akrabasından da bu beklenirdi. Sana bir şey diyeyim mi, ne Reinere ne de bu kıza bir bok olmaz seri sonuna kadar.
Parası yok la onun.Reiner HESOYAM açmış.
Valla ben bu kadar ölmek isteyip de ölemeyen kimseyi görmedim.Parası yok la onun.
Reiner kadar yıkık bir insan evladı daha yok ya. Hiç doğmasa daha iyiymiş. Bu adam 13 yılını doldurduktan sonra bile bir yol bulup yaşayacak dedi dersin.Reiner HESOYAM açmış.
AhhahahaahahhaaReiner kadar yıkık bir insan evladı daha yok ya. Hiç doğmasa daha iyiymiş. Bu adam 13 yılını doldurduktan sonra bile bir yol bulup yaşayacak dedi dersin.
Çok beklersin.
La Eren, Zeke'e koşuyor. Zeke bağıra bağıra, Eren'i çağırıyor. Kız bunların iki adım ötesinde. Daha az evvel arkadaşını titan yapmış adam.Çünkü "Willy Tybur effect" ek olarak o sırada millet Zeke'i ölü sanıyordu ve herkes Eren'e nişan almaya başlamıştı.
Reiner HESOYAM açmış.
Son bölümde ölür bence. Eren'le aralarındaki ilişkiden anladığım bu.Reiner kadar yıkık bir insan evladı daha yok ya. Hiç doğmasa daha iyiymiş. Bu adam 13 yılını doldurduktan sonra bile bir yol bulup yaşayacak dedi dersin.
Magath Beast Titan'ı vurunca dibindeki Reiner bile "Artık savaşmama gerek yok zaten gücünü kullanamaz. Artık Falco beni yiyebilir." diyor. O andan sonra herkes gözünü zaten Eren'e çeviriyor Zeke de dumanlar arasından çıkıyor.La Eren, Zeke'e koşuyor. Zeke bağıra bağıra, Eren'i çağırıyor. Kız bunların iki adım ötesinde. Daha az evvel arkadaşını titan yapmış adam.
Bu konuyu konuşmuştuk aslında.Beyler Manga'da guncelim ama farketmedigim bir detayi bugun 3. Sezon 21. Bolumde gordum. Baykus, Grisha'ya Mikasa, Armin ve digerlerini kurtarmak istiyorsan, gorevini yerine getir. Dedi. O an benim beyin error verdi henuz dogmamis olan insanlari nasil isimlendirebildi? Saldirgan Titan'in gelecegi gorme gibi bir ozelligi mi vardi da ben gormedim?
Saygilar.