Aynen.Zeke beye kalırsa zaten acı çekecekler. Kimseye sormadan kendi kendine plan yaptı.
Aynen.Zeke beye kalırsa zaten acı çekecekler. Kimseye sormadan kendi kendine plan yaptı.
Jaeger kardeşler ölse ne olacak ki, Marley yine Eldianlıları dev gücü için kullanacak. Diğer ülkelerin de devleri istemediğini düşünürsek devler dünya için yine bir tehdit oluyor. Marley'in kazanması çözüm değil.Çeksinler zaten. tüm dünyanın mı acı çekmesi Eldianlıların mı acı çekmesi? Zeke beye kalırsa zaten acı çekecekler. Kimseye sormadan kendi kendine plan yaptı.
Devlerin devri kapanacak zaten. Eldianlılar ise bir şekilde yaşayacak. Kimse onlar yerine ölümü seçmeyecek. Belki de kendi iradeleri ile sona kadar savaşacaklar. İki tane bencil kardeşin benim geleceğimi seçmesine izin vermezdim. Gitsinler kendilerine başka ada bulup orada ego tatmini yapsınlar.Jaeger kardeşler ölse ne olacak ki, Marley yine Eldianlıları dev gücü için kullanacak. Diğer ülkelerin de devleri istemediğini düşünürsek devler dünya için yine bir tehdit oluyor. Marley'in kazanması çözüm değil.
Bütün milletler için benzer hisler beslenir diğer milletlerde.Jaeger kardeşler ölse ne olacak ki, Marley yine Eldianlıları dev gücü için kullanacak. Diğer ülkelerin de devleri istemediğini düşünürsek devler dünya için yine bir tehdit oluyor. Marley'in kazanması çözüm değil.
Devlerin devri kapanmayabilir aslında. Her ne kadar dünya devletlerinin silah gücü gelişse de kurucunun özelliği çok başka bir şey. Hatırlarsan bir salgından nasıl kurtulduklarını anlatan bir bölüm vardı. Buna istinaden konuşacak olursak kurucunun gücü ile yine büyük bir gelişim gösterebilme potansiyelleri var her zaman.Devlerin devri kapanacak zaten. Eldianlılar ise bir şekilde yaşayacak. Kimse onlar yerine ölümü seçmeyecek. Belki de kendi iradeleri ile sona kadar savaşacaklar. İki tane bencil kardeşin benim geleceğimi seçmesine izin vermezdim. Gitsinler kendilerine başka ada bulup orada ego tatmini yapsınlar.
Evet, ancak soylu birisi gerekiyor. Elde o kalmazsa kullanamazlar. Kalsa bile kraldan gelen bir yemin vardı. Tam olarak neler olabilir kestiremiyorum o yüzden.Devlerin devri kapanmayabilir aslında. Her ne kadar dünya devletlerinin silah gücü gelişse de kurucunun özelliği çok başka bir şey. Hatırlarsan bir salgından nasıl kurtulduklarını anlatan bir bölüm vardı. Buna istinaden konuşacak olursak kurucunun gücü ile yine büyük bir gelişim gösterebilme potansiyelleri var her zaman.
İyi de güç soydaki kişinin istediğini değil taşıyıcının isteğini gerçekleştiriyor. Yani Zeke'in dediği değil Eren'in dediği gerçekleşecek. Bu da Kraldan gelen yemini bozmasını ek olarak da duvardaki evleri uyandırmasını sağlar.Evet, ancak soylu birisi gerekiyor. Elde o kalmazsa kullanamazlar. Kalsa bile kraldan gelen bir yemin vardı. Tam olarak neler olabilir kestiremiyorum o yüzden.
Marley'in titanları ele geçirdiği senaryoya göre yazdım. Bunu kaç kişi biliyordur sence? Mangada bilgisi geçiyor olabilir. Unutmuşumdur.İyi de güç soydaki kişinin istediğini değil taşıyıcının isteğini gerçekleştiriyor. Yani Zeke'in dediği değil Eren'in dediği gerçekleşecek. Bu da Kraldan gelen yemini bozmasını ek olarak da duvardaki evleri uyandırmasını sağlar.