118En son kacinci bölüm çıktı?
118En son kacinci bölüm çıktı?
Bunun şey versiyonu var mı Levi cool bir şekilde yürüyor ve elinde bir tasma var. Tasma Zeke'ye takılı ve Zeke çömelmiş yere emekliyor. Çünkü mangaya da dayanarak:
Dikkat etsin o köpek ısırır falan sonraBunun şey versiyonu var mı Levi cool bir şekilde yürüyor ve elinde bir tasma var. Tasma Zeke'ye takılı ve Zeke çömelmiş yere emekliyor. Çünkü mangaya da dayanarak:
Levi'nin bir ara Zeke'yi resmen köpeği yaptığını söylemek çok da yanlış olmaz.
Animeciyim, bakmadimBunun şey versiyonu var mı Levi cool bir şekilde yürüyor ve elinde bir tasma var. Tasma Zeke'ye takılı ve Zeke çömelmiş yere emekliyor. Çünkü mangaya da dayanarak:
Levi'nin bir ara Zeke'yi resmen köpeği yaptığını söylemek çok da yanlış olmaz.
Bence triggerlandın. Bir Zeke severi en iyi başka bir Zeke sever kızdırabilir. :kDikkat etsin o köpek ısırır falan sonra
Biliyorum. Tasmalı versiyona bakmak aklında bulunsun diye yazdım. Levi gangirlleri kesin yapmıştır öyle bir şey. Hatta ikisini çoktan shiplemişlerdir.Animeciyim, bakmadim
Kaç buradan kaç kaç. Mayın tarlası buralar.Animeciyim, bakmadim
Doğrudur.Bence triggerlandın. Bir Zeke severi en iyi başka bir Zeke sever kızdırabilir. :k
Kaç buradan kaç kaç. Mayın tarlası buralar.
Biliyorum. Tasmalı versiyona bakmak aklında bulunsun diye yazdım. Levi gangirlleri kesin yapmıştır öyle bir şey. Hatta ikisini çoktan shiplemişlerdir.
Allah'ım kör oldum.
Levi fangirlleri Zeke'ten ölümüne nefret ediyor malum olay yüzünden. Hatta malum iki olay yüzünden. Ama görüyoruz ki yine de yapmışlar.Biliyorum. Tasmalı versiyona bakmak aklında bulunsun diye yazdım. Levi gangirlleri kesin yapmıştır öyle bir şey.