Bug bulmuşHey öyle bir grup yok.
Seviyor ya da sevmiyor diye ayırıyoruz.
Seviyorum demedi.
Bug bulmuşHey öyle bir grup yok.
Seviyor ya da sevmiyor diye ayırıyoruz.
Seviyorum demedi.
Ne bugu be!Bug bulmuş
İyi hadi saldık.Ne bugu be!
Nötr'üm diyen insanı "seviyorum"a almaya çalışıyorsunuz. Yedirir miyim size onu ben.
Dina'nın deve dönüştürülmesinin Eldia'ya ne faydası var onu anlamadım işte. Kaçırdığım bir nokta mı var?Çünkü Eren Kruger Eldia'yı tekrar kurmak isteyen biri ve Grisha'ya Dina'yı yollayan kişi.
Kraliyet Kanı bir Dev Kullanıcısı'nın Devini tam potansiyelde kullanmasını sağlıyor. Mesela Zeke'den önceki hiçbir Beast Titan kullanıcısı bu çığlık özelliğini kullanamıyor veya dönüşen devler üzerinde hakimiyet sağlayamıyordu.Dina'nın deve dönüştürülmesinin Eldia'ya ne faydası var onu anlamadım işte. Kaçırdığım bir nokta mı var?
Bunları biliyorum zaten hocam Tam olarak anlatamadım sanırım sormak istediğim şeyi. Marley askerleri Grisha'yı ve diğer Eldia'lıları akılsız devlere dönüştürmek için Paradis'e götürmüşlerdi ya. Orada Dina dönüştürülürken Grisha "O kraliyet kanından..." diyerek Dina'yı kurtarmaya çalışmıştı fakat Eren Kruger onu susturup engel olmuştu. Kruger'in bu hareketinin sebebini merak ediyorum. Amacı Grisha'nın yalnız kalmasını sağlamak mıydı?Kraliyet Kanı bir Dev Kullanıcısı'nın Devini tam potansiyelde kullanmasını sağlıyor. Mesela Zeke'den önceki hiçbir Beast Titan kullanıcısı bu çığlık özelliğini kullanamıyor veya dönüşen devler üzerinde hakimiyet sağlayamıyordu.
Hayır, eğer Dina'nın Kraliyet Kanı'na sahip olduğunu öğrenselerdi %90 Dina'yı damızlık hayvan gibi kullanıp Kraliyet Kanı'na sahip bireyler yetiştirirlerdi.Bunları biliyorum zaten hocam Tam olarak anlatamadım sanırım sormak istediğim şeyi. Marley askerleri Grisha'yı ve diğer Eldia'lıları akılsız devlere dönüştürmek için Paradis'e götürmüşlerdi ya. Orada Dina dönüştürülürken Grisha "O kraliyet kanından..." diyerek Dina'yı kurtarmaya çalışmıştı fakat Eren Kruger onu susturup engel olmuştu. Kruger'in bu hareketinin sebebini merak ediyorum. Amacı Grisha'nın yalnız kalmasını sağlamak mıydı?
Hayır. Dina önemli olduğu için belki öldürmezler diye umdu Grisha. Ama Dina bir kadın olduğu için onu kanından faydalanmak için damızlık olarak kullanırlar diye engelledi Eren. Ölmekten beter olur diye.Bunları biliyorum zaten hocam Tam olarak anlatamadım sanırım sormak istediğim şeyi. Marley askerleri Grisha'yı ve diğer Eldia'lıları akılsız devlere dönüştürmek için Paradis'e götürmüşlerdi ya. Orada Dina dönüştürülürken Grisha "O kraliyet kanından..." diyerek Dina'yı kurtarmaya çalışmıştı fakat Eren Kruger onu susturup engel olmuştu. Kruger'in bu hareketinin sebebini merak ediyorum. Amacı Grisha'nın yalnız kalmasını sağlamak mıydı?