Başkası alabilirdi. Eren tek özelliği titan gücüne sahip olması ve öfkesi. Ona inanıp ölenlere üzüyorum. :/Titan gücü olmasa duvarın içindeki insanlık silinecekti :/
Aynen öyle. Her şeye rağmen kaç bölümdür Eren'e inanıyordu da. Her şeyiyle mükemmel bir karakter Jean. Serinin başlarında sinir bozucuydu biraz.Jean'ın bu sayı paçalarından akıyordu karizma.
Çok tartışmayalım bence.
Sonradan adam oldu, bu da bir şeydir. Bu sayı Armin dışında Eren'i gerçekten tanıyan kimse olmadığını fark ettim ben.Aynen öyle. Her şeye rağmen kaç bölümdür Eren'e inanıyordu da. Her şeyiyle mükemmel bir karakter Jean. Serinin başlarında sinir bozucuydu biraz.
Haklısın. Maalesef yaptıklarını düşününce onu hoş göstermiyor. Tabi, serinin başından beri onu pek sevmem. Onunda etkisi var.Sonradan adam oldu, bu da bir şeydir. Bu sayı Armin dışında Eren'i gerçekten tanıyan kimse olmadığını fark ettim ben.
Yaptığı şeylerin çoğu yapmak zorunda olduğu şeylerdi. Yapmasaydı Paradis tarafı çok daha büyük kayıplar verecekti.Haklısın. Maalesef yaptıklarını düşününce onu hoş göstermiyor. Tabi, serinin başından beri onu pek sevmem. Onunda etkisi var.
Armin'i titanın ağzından aldığı sahnede bence kendini ispatladı Eren ama...Başkası alabilirdi. Eren tek özelliği titan gücüne sahip olması ve öfkesi. Ona inanıp ölenlere üzüyorum. :/
Bak aynısını Zeke içinde diyebiliriz o zaman. İnsanları öldürürken zevk almasının nedeni belki de budur. Gerçi gelecekteki olaylar geçmişi de etkiliyor gibi. Belki isim babasını etkileyen bizim Eren idi. Mangaka bu anı olayına nasıl bir açıklama getirecek acaba. Açıklanmasını en çok beklediğim olaylardan birisi.Armin'i titanın ağzından aldığı sahnede bence kendini ispatladı Eren ama...
Bacağı kopmuşken üstelik.
Aşırı duygusal olduğu bir gerçek ama isim babasının ve kendi babasının hislerini de içinde taşıdığını göz önünde bulundurursak bence anlaşılabilir bir durum.
Zeke'in sevinme, mutlu olması sebebi onların sonunda bu "zalim dünyadan" kurtulduklaırını düşünmesinden dolayı. 114. sayıda Levi'ye "Onları kurtardım... Bu dünyaya gelecek olan bütün çocukları... Kurtardım" şeklinde bir cümle kuruyor. Bunu diyen birinin Eldialılar ölünce deliler gibi üzülmesini veya yas tutmasını bekleme.Bak aynısını Zeke içinde diyebiliriz o zaman. İnsanları öldürürken zevk almasının nedeni belki de budur. Gerçi gelecekteki olaylar geçmişi de etkiliyor gibi. Belki isim babasını etkileyen bizim Eren idi. Mangaka bu anı olayına nasıl bir açıklama getirecek acaba. Açıklanmasını en çok beklediğim olaylardan birisi.
Hayır. Böyle anormal bir şey telkinle falan olacak iş değil.Bak aynısını Zeke içinde diyebiliriz o zaman. İnsanları öldürürken zevk almasının nedeni belki de budur. Gerçi gelecekteki olaylar geçmişi de etkiliyor gibi. Belki isim babasını etkileyen bizim Eren idi. Mangaka bu anı olayına nasıl bir açıklama getirecek acaba. Açıklanmasını en çok beklediğim olaylardan birisi.
Levi da ölmesine izin vererek Erwin'i kurtardı.Zeke'in sevinme, mutlu olması sebebi onların sonunda bu "zalim dünyadan" kurtulduklaırını düşünmesinden dolayı. 114. sayıda Levi'ye "Onları kurtardım... Bu dünyaya gelecek olan bütün çocukları... Kurtardım" şeklinde bir cümle kuruyor. Bunu diyen birinin Eldialılar ölünce deliler gibi üzülmesini veya yas tutmasını bekleme.