Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Attack on Titan

Manganın sonu hakkında

• Kullanılan toplam oy
    124
Mangasını 20 bölümdür biriktiriyordum. Animenin de son sezonunu da izlemedim daha. Manganın bitiğini görünce iki günde bitirdim. Yani şu an sıcağı sıcağına olduğum için ne düşünmem gerektiğini de kestiremiyorum. Eren'in bir noktada Alucard gibi ben tek siz hepiniz modu iyiydi ama gerçekten tek çözüm yolu buymuş gibi hareket edilmesi saçmaydı. Başka gelecek göremiyor musun be! Madem orijinal titanın gücünü aldın onu güzel bir mücadele ile al. Ne bileyim FMA Brotherhoddaki Edward'ın fedası gibi. Sonra dünyaya bir mesaj vererek titan güçlerini yok et mutlu son olsun ya da gözünü karart kötü son olsun ikisini de tam alamadım duyguyu açıkçası... Okuduğum bölümleri bir sindireyim animeyi izleyeyim ikinci partı da izleyelim ondan sonra düşüncelerim netleşir ama galiba sona kadar çok güzel işlenen hikaye sanki finali iyi yapamamış gibi geldi...

Üye silindi 1004

Yav illa her şeyin sonu iyi mi olmak zorunda? Ben bunu anlamıyorum artık. Tüm Dünya ezikler gibi bunun sonu iyi değil şunun sonu olmamış diye ağlıyor salın artık ya. Sonu iyi olmak zorunda mı? Değil. Sözleşme mi imzaladı bu fikri mülklerin sahipleri kitlelerle? Taş gibi sondu işte.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık