ağır spoiler olur, bu konuya girme bile bence. animeyi bekleyeceksen tabiiSanmıyorum tamamlayacağımı, ama sor istersen ilgili bölümlere bakar bir yorum yaparım.
ağır spoiler olur, bu konuya girme bile bence. animeyi bekleyeceksen tabiiSanmıyorum tamamlayacağımı, ama sor istersen ilgili bölümlere bakar bir yorum yaparım.
Mikasa, Eren'i öldürüyor sanırım öyle bir şeyler okumuştum kazara.ağır spoiler olur, bu konuya girme bile bence. animeyi bekleyeceksen tabii
yok ya öldürmüyo bizimkiler yine abartmışlar. neyse sen bu konuya girmemelisin artıkMikasa, Eren'i öldürüyor sanırım öyle bir şeyler okumuştum kazara.
Animesine bakıyorsan hiç spoiler vermim ya ..Sanmıyorum tamamlayacağımı, ama sor istersen ilgili bölümlere bakar bir yorum yaparım.
Animenin kaldığı yer mangada nereye denk geliyor?Animesine bakıyorsan hiç spoiler vermim ya ..
Dördüncü sezon part bir izleyenler 115. bölümde mangaya geçiyormuş.Animenin kaldığı yer mangada nereye denk geliyor?
Tamamdır, bakacağım.Dördüncü sezon part bir izleyenler 115. bölümde mangaya geçiyormuş.
116. Bölüme denk geliyor.Animenin kaldığı yer mangada nereye denk geliyor?
kaynağı var mı? benim bildiğim belli değil
Spoiler 139kaynağı var mı? benim bildiğim belli değil