Ymir'e bir benzetme yapacaktım da.. neyse. Ban yemeyelim
Eveto erenin çocuğu mu?
Ulan bari Erwin'e laf atma. Utanmanda mı yok senin?"Adam olur mu?" acaba diye düşündü. Sonra adam olmayacağını fark etti.
Dergi belki de yayın süresi boyunca kendilerine en fazla para kazandıran serinin yazarına ne tür bir baskı uygulayabilir ki ?İsayama'ya laf söylüyoruz iyi hoş ama bu işte derginin baskısının bir payı olabilir. İsayama baştan beridir güzel tempoyla götürdü ama böyle bir son bana pekte onun tarzı gibi gelmiyor.
Erwin adam değildir. Tek derdi kendi kişisel ihtiraslarıydı. Levi baktı bundan cacık olmayacak bari Eren’in kız arkadaşını kurtarayım dedi.Ulan bari Erwin'e laf atma. Utanmanda mı yok senin?
Ben Bleach sonunu bile kabul ettim.Belki bu sonuda zamanı geldiğinde kabul ederim.Eren kendi ağzıyla da söylüyor. Saldırı titanı yüzünden geçmiş-gelecek çizgisi birbirine giriyor. Haliyle çok normal bu kadar dengesizleşmesi. Böyle fevri kararlar vermesi. Zaman geçtikçe bu son daha kabul edilebilir hale gelecek gibi hissediyorum....
Bleach demeseydin keşke:dBen Bleach sonunu bile kabul ettim.Belki bu sonuda zamanı geldiğinde kabul ederim.