Eldialı olsam bu sözde barış elçileri adaya geldiklerinde kafalarına taş falan atardım.
Dünya nüfusunun yüzden sekseni öbür Dünya'ya teskere almış. Kime niye taş atıyorsun bundan bir tık fazlası post-apokaliptik kıyamet zaten.Eldialı olsam bu sözde barış elçileri adaya geldiklerinde kafalarına taş falan atardım.
Dünya nüfusunun yüzden sekseni öbür Dünya'ya teskere almış. Kime niye taş atıyorsun bundan bir tık fazlası post-apokaliptik kıyamet zaten.
Petra'nın ölüp Annie'nin yaşaması kadar sinir bozucu birşey yok şu seride.Petra da yaşayıp kötürüm kocasına baksa güzel olurdu. Bir yerden sonra genç erkeklere gözü kaysa ve yeni bir macerayı okusak falan...
Baya az insan kalmış. Ki her şey ezildi sıfırdan başlamaları gerekmiştir hepsinin.Sanırım, geriye 300 milyon insan kaldı.
AoT dünyasının nüfusu herhangi bir yerde geçti mi ?Sanırım, geriye 300 milyon insan kaldı.
İyi ki öldü Petra. Petra'ya benden başkası dokunamaz, Petra'yla benden başkası sevişemez. Petra sadece benim olacak.Petra'nın ölüp Annie'nin yaşaması kadar sinir bozucu birşey yok şu seride.
Isayama kendine benzettiği torpilli karakter Armin'i öldürmeyi göze alacak biri değil.Erwin öldüğünde bu yüzden pek şaşırmamıştım.Seri içinde mantıksız bir olay olsada kendi kafasında Erwin'i feda etmeyi mantıklı bulduğunu söyleyebilirim ama kanıtlayamam.erwin boş yere öldü, levi armin'i seçtiyse bunun altı güzel şekilde doldurulmalıydı. "bakın biz erwin gibi bir adamı feda ettik, ama sayesinde şöyle şöyle oldu" diyebilecekleri hiçbir şey yok. yazacağın seriye isayama