İngilizce bağlantı yok mu? Sabahtan beri beni etiketlediğiniz sayfalardan panel yorumu yapıyorum. Bunaldım.
Attack on Titan Chapter 139 | TCB Scans
onepiecechapters.com
İngilizce bağlantı yok mu? Sabahtan beri beni etiketlediğiniz sayfalardan panel yorumu yapıyorum. Bunaldım.
Petra da yaşayıp kötürüm kocasına baksa güzel olurdu. Bir yerden sonra genç erkeklere gözü kaysa ve yeni bir macerayı okusak falan...Şimdik. İşyama'nın hastalığı ne biliyor musunuz? Hiçbir yazar, senarist ya da ne bileyim mangaka kasmaz bu kadar... Her şeyi birbirine bağlama ihtiyacı duymuş. Kasmasaymış keşke bu kadar boşluklar bıraksaymış daha çok. İşyama adam değildir. Levi'yi hayatta tutmasına sevindim. Fakat o konuda da sözünde durmamış Levi ölmez sağ kalır ve savaş biterse çay ocağı açacaktı. Adam değilsin İşyama.
Petra'yı karıştırma lan!! Kutsalım hatta delibalım.Petra da yaşayıp kötürüm kocasına baksa güzel olurdu. Bir yerden sonra genç erkeklere gözü kaysa ve yeni bir macerayı okusak falan...
Ne var yahu. Kızcağız mutlu olmasın mı?Petra'yı karıştırma lan!! Kutsalım hatta delibalım.
Aşkıma bir daha dil uzatma. Historia'nı Raynar ve Eren beraber dönüyor mektubunu kokluyorlar.Ne var yahu. Kızcağız mutlu olmasın mı?
Reiner temiz çocuk Histo öyle ise ne yapsınAşkıma bir daha dil uzatma. Historia'nı Raynar ve Eren beraber dönüyor mektubunu kokluyorlar.