Ağlanacak halimize gülüyoruz yazıklar olsun Isayama
Ben buna baktıkça gülerim ya asgdhfjlhgşjd
Reiner’i cok severdim ama bu ne ya adamin cok sacma sekilde kurtardin, gabi ovuldu ovuldu durdu eren’den nefret edenler tarafindan ee ne oldu sonunda gabi hangi yaraya merhem oldu daha saysan vok cikarReiner ve diğerlerine hiç girmek istemiyorum. Midemi bulandırıyorlar oraları okumadım bile. Gabi zaten başka bir falso. Ek bölüm çıkarcak gibi geliyor İsayama ama işte
Hiç kimse bilmiyor. Kız durduk yere gitmiş çocuk yapam demiş herhaldeHistoria'nın çocuğu Eren'in mi? Ben şu an üstünkörü baktım.
O da ayri bir sacmalik son goruntu sizdi dendi kucaginsa bebek adam sen artik ozgursun diyor ne teoriler dondu ustune iste cocuk eren olacak yok zeke olacak cocuk normal cocuk oldu kocasi belirsiz birakti oradan bir gizem yaratti o da pic ciktiHistoria'nın çocuğu Eren'in mi? Ben şu an üstünkörü baktım.
Bilmiyoruz ama büyük ihtimal o.Historia'nın çocuğu Eren'in mi? Ben şu an üstünkörü baktım.
Şaşırtıcı olan şey sen özgürsün panelini az önce tekrardan dikkatli okuyana kadar farketmiş olmamam.O da ayri bir sacmalik son goruntu sizdi dendi kucaginsa bebek adam sen artik ozgursun diyor ne teoriler dondu ustune iste cocuk eren olacak yok zeke olacak cocuk normal cocuk oldu kocasi belirsiz birakti oradan bir gizem yaratti o da pic cikti
Gabi Falco Levi aile oldular işte ne güzel ahahaha. İsayama öz kızı ve oğluna (Reinar'a) mutlu son yazdı işte mis gibi.Reiner’i cok severdim ama bu ne ya adamin cok sacma sekilde kurtardin, gabi ovuldu ovuldu durdu eren’den nefret edenler tarafindan ee ne oldu sonunda gabi hangi yaraya merhem oldu daha saysan vok cikar
Abi benik gorusum derdini ilk seferde anlatamayan adam ikincisinde de anlatmasin ucuncusunde de cunku ilkini anlatabilirdi 3 chapter uzun yaz silahla tehdit mi ediyorlar seni, seri senin sen bilirsin ne zaman bitecegini