Okuduğum seneler yazık valla 3."Okuduğum senelere yazık valla 3." yolda gibi.
Bayağıdır bir şey yazmıyorum buraya, akşama doğru fikirlerimi belirttiğim bir şeyler.
Okuduğum seneler yazık valla 3."Okuduğum senelere yazık valla 3." yolda gibi.
Armin zaman atlamasından sonra tamamen vasıfsız bir karakterdi zaten. Sonlarda ayıp olmasın diye iskeleti patlattı sağ olsun.armin neden yasadi erwin neden oldu savas devam ediyor armin’in bir halti yok
Armin mangaka torpili olmasa Shiganshina'daki savaşta geberecekti zaten.Doğru olanında bu olmasi gerekirdi.Armin gibi vasıfsız ve yoldaşlarını öldüren düşmanını seven biri yerine Erwin gibi bütün Eldia'lılari tek paydada toplayacak birinin yaşaması daha iyi olurdu.Armin zaman atlamasından sonra tamamen vasıfsız bir karakterdi zaten. Sonlarda ayıp olmasın diye iskeleti patlattı sağ olsun.
Yok abi yani bir ton acik var herkesi bictin levi sakat yasiyor reiner mutlu olmus yasiyor nefret sucu islemenin ustedi gabi yasiyor neden ya neden?Armin zaman atlamasından sonra tamamen vasıfsız bir karakterdi zaten. Sonlarda ayıp olmasın diye iskeleti patlattı sağ olsun.
Aot’nin yani sira tokyo ghoul’u yazarim bleach gibi ne oldugu belli olmayan manzumeler dizisi gibiydi o seri deAbi bu kötü biten mangalardan bana bahsedin ya. Hangi serilerin sonunu beğenmiyorsunuz. Düşünüyorum aklıma gelmiyor.
Fma iyi bitti, Gantz ın son arcı işleyiş kötüydü ama finali iyi yaptı, Bleach zaten teknik final yaptı/yapamadı hala devam ediyor roman olarak bir sonu yok. Gintamacılar mutluydu. Csm cılar mutluydu. Vagabond un final sayısının neye benzediğini biliyoruz attım başlığına. Beni merakta bırakmayın
Böyle tualette bitti çok kötü dediğiniz serileri bilmek istiyorum. Sadece iki tane biliyorum Promised Neverland ve Aot