Bu spoilerler doğru mu acaba? Öyleyse titanların tekrar eski hali olayı nasıl olacak, bayağı bir açık oluşuyor o haldeKaynak bazı spoilerları güncellemiş. Tekrardan bakmanızı öneririm.
Bu spoilerler doğru mu acaba? Öyleyse titanların tekrar eski hali olayı nasıl olacak, bayağı bir açık oluşuyor o haldeKaynak bazı spoilerları güncellemiş. Tekrardan bakmanızı öneririm.
Bu spoilerler doğru mu acaba? Öyleyse titanların tekrar eski hali olayı nasıl olacak, bayağı bir açık oluşuyor o halde
Çok efsane manga bence ama sonunda milleti titan yaptıysan, sonra hop geri çevirdim diyemezsin o zaman ben de eren'i, reiner'i, annie'yi, armin'i titan halinden kurtar derim. Korkuyorum insanlar titan olduktan sonra lap diye geri çevirmek ama bakalım hayırlısıSevginin gücü adına.
Büyük ihtimalle.Bu spoilerler doğru mu acaba? Öyleyse titanların tekrar eski hali olayı nasıl olacak, bayağı bir açık oluşuyor o halde
Yalnız ben yeni fark ettim 10 bölümdür Eren'in gözünden hiçbir şey görmedik, ne desem bilemedim. Ana karakter Eren değil herhalde.