Kaç senelik efsanenin final spoilerı gelmiş niye ilgi az?
Neyse ben bakayım bari.
Neyse ben bakayım bari.
%100 gerçek spoiler diyebileceğimiz bir şey yok. Bakarsan "Most prolly real leaks" diyor spoilerın başında. Sağlayıcıların bazıları ise trollüyor, eski veya sahte resimler atıyor. Güvenilir sağlayıcılardan ses yok. Ortada halen bölümün resimi yok. Kodansha'nın sert politikaları var, o yüzden kimse kolay kolay vermek istemiyor spoiler.Kaç senelik efsanenin final spoilerı gelmiş niye ilgi az?
Neyse ben bakayım bari.
Bölüm resmi oolarak ne zaman gelecek?%100 gerçek spoiler diyebileceğimiz bir şey yok. Bakarsan "Most prolly real leaks" diyor spoilerın başında. Sağlayıcıların bazıları ise trollüyor, eski veya sahte resimler atıyor. Güvenilir sağlayıcılardan ses yok. Ortada halen bölümün resimi yok. Kodansha'nın sert politikaları var, o yüzden kimse kolay kolay vermek istemiyor spoiler.
O yüzden pekte inanılası gelmiyordur.
9 Nisan'da gelecek.Bölüm resmi oolarak ne zaman gelecek?
Spoiler bir halta benzemediği için ilgi az olabilir.Kaç senelik efsanenin final spoilerı gelmiş niye ilgi az?
Neyse ben bakayım bari.
"Okuduğum senelere yazık valla 3." yolda gibi.Okuduğum senelere yazık valla 2.
Ben final in zevki kacmasin diye bu son bölüm icin spilerlere bakmama karari aldim. Ingilizce veya Türkçe tam bölüm cikti desimler, o zaman bakacağımKaç senelik efsanenin final spoilerı gelmiş niye ilgi az?
Neyse ben bakayım bari.
Kaynak bazı spoilerları güncellemiş. Tekrardan bakmanızı öneririm.