Sayıyı yeni okudum ve suratımda koca bir
ifadesi var.
Gabi'nin sahnesinde şaşırmamız falan gerekmiyordu umarım. Hepten histerik dengesiz bir şey oldu bu. En son böyle insanlaşıyormuş gibi bir sahnesini gördüğümüzde akabinde Eren'in kafasını kopardıydı.
Şimdi sırada ne var? Historia'yı mi kesecek bebeğiyle?
Ciddi ciddi bekliyorum Historia'nın sahnesini de hea. Kızın hikayedeki tek işlevi seri sonunda o çocuğu doğurmak değildir muhtemelen.
Jean çok değişik bir bayrak çekmekte. Bu adam ya ölecek. Ya da herkes öldükten sonra ortada kalan tek kişi olacak. He dileğim ölmeyip, Mikasa ile mutlu olması çünkü Mikasa'nın da Eren'den bir salınması lazım. Bu kız özünde böyle değildi muhtemelen. Vakti zamanında Eren o atkıyla buna naaptıysa garibim...
Armin...
Annie ile birebir sahnelerini iple çekiyorum. Bu ikilinin özel sahneleri çok güzel oluyor. Aralarındaki dinamik çok organik. Üstelik şimdi ikisi de oldukça büyüdü ve artık Armin de Annie gibi bir kitle katili. Berthold'un aşkını bir kenara koyarsak, bakalım eteklerindeki taşlardan ne tür sesler çıkacak.
Gerçi Annie'nin sahneleri genel olarak güzel oluyor bak. Eren'le, Mikasa'yla. Mikasa'yı atlattık. Sırada Armin ve son olarak da Eren var sanırım.
Yalnız ana hikayeden komple koptum ha. Şu an ne oluyor, kim kim, kim kimin nesi, insanların amacı ne?
Adam çok iyi işliyor da benim kafa mı almıyor, kötü bir işleyişle mi muhatabız çözemedim.
Hange ilk defa hayal kırıklığı yarattı bende çok pasif ve işlevsiz kaldı. Hani yahni sahneleri falan eğlenceliydi. Buna lafım yok ama bu kadın zeki ve manyak biri.
Ateşli ve güçlü bir savaşçı. Duygusal olarak yıprandığının farkındayım ama Erwin gibi çökmesi için de erken yahu. Kadın resmen kafese kapatıldığı için kanatları uyuştu, pençeleri köreldi.
Sal şu kadını İsayama!