Lanet olsun sana zeke, Erwin'i öldürdüğün için.
Levi'den korkmaya devam etsin. İntikam acı olacak.
Lanet olsun sana zeke, Erwin'i öldürdüğün için.
Ne sinir oldum ona he. O ve Falco. Bundan ziyade ölmeleri için 4 gözle bekliyorum. SnK ölüm dolu bir seri ve ilk defa iki kişinin ölmesini bu kadar çok istiyorum. Fazla fazla gıcıklar.Basrol gabi denen velet oldu iyice sictilar serinin icine erenide bu velet öldurur yine zaten bir sefer kellesini ucurdu yazarin beyin ölumu gerceklesmese guzel seriydi
Gabi denen nursuz yüzünde son 2 bölümü okumadım bu kadar yan karakter olup nasıl olaylar etrafında toplanıyor ben çözemedim, Levi olaydı da hepsini keseydi de sjzggssgsNe sinir oldum ona he. O ve Falco. Bundan ziyade ölmeleri için 4 gözle bekliyorum. SnK ölüm dolu bir seri ve ilk defa iki kişinin ölmesini bu kadar çok istiyorum. Fazla fazla gıcıklar.
Bu kadar gıcık bir karakter olamaz ya. Alıp yerden yere vurasım geliyor.Gabi denen nursuz yüzünde son 2 bölümü okumadım bu kadar yan karakter olup nasıl olaylar etrafında toplanıyor ben çözemedim, Levi olaydı da hepsini keseydi de sjzggssgs
Law ile Levi nin ortak noktaları aynı seslendirmenin olması asdşlaskjdjksdakBu kadar gıcık bir karakter olamaz ya. Alıp yerden yere vurasım geliyor.
Levi, intikam alacak, aslanım. Canavar titan tir tir titriyor Levi karşısında. Ama kaçamayacak.
Öyle olunca daha bir seviyorum.Law ile Levi nin ortak noktaları aynı seslendirmenin olması asdşlaskjdjksdak
Law plan yapıyor da ne oluyor? Uygulayan yok ki.Öyle olunca daha bir seviyorum.
Levi'nin plan yapmakla işi yok sadece. Ah, Zeke'yi deşip Erwin'in intikamını alacağı sahneyi iple çekiyorum.