Eren Grisha'ya resmen hükmediyor agamOtobüs interneti ile okunduğu kadar okumaya çalışayım bari.
Eren Grisha'ya resmen hükmediyor agamOtobüs interneti ile okunduğu kadar okumaya çalışayım bari.
Babasına saygısı olmayan adamdan hayır gelmez. Eren adam mıdır sorusu artık sorulmalı. Eren adam mıdır?Eren Grisha'ya resmen hükmediyor agam
Eren adam değildir. Ben de kararımı vermiş bulunuyorum.Babasına saygısı olmayan adamdan hayır gelmez. Eren adam mıdır sorusu artık sorulmalı. Eren adam mıdır?
Okunmuyormuş :/Otobüs interneti ile okunduğu kadar okumaya çalışayım bari.
Tam ben yazmayı düşünüyordum. Eren adam mıdır gerçekten?Babasına saygısı olmayan adamdan hayır gelmez. Eren adam mıdır sorusu artık sorulmalı. Eren adam mıdır?
Kruger'ın sahnesinde de Kruger'a müdahale etti muhtemelen Eren. Eren zaten geleceği şu an biliyor, dediği gibi Historia'nın elini öptüğünde gördü. Zaten yüzündeki o dehşet ifadesini başka bir şey açıklayamazdı.Saldırgan Titan geçmiş ve gelecek kullanıcıların anılarını görebiliyor ve görüldüğü kadarıyla çeşitli müdahaleler yapabiliyor . Yani geleceği görmek mümkün . Bu Eren'in rüyası , Kruger'in tanımadan Mikasa ve Armin'i bilmesi gibi karışıklıkları da açıklıyor . (Aotturkiye'den)