Efsane ya gerçekten abartısız efsaneSezon 1'i parodilemisler yawsezon 1'i izlemeyen adam konuda olmaz, olsa da bunu izlemez herhalde
Eren başlarda çok iyi yamanyak çocuk. Arminin seysi de iyi :d

Efsane ya gerçekten abartısız efsaneSezon 1'i parodilemisler yawsezon 1'i izlemeyen adam konuda olmaz, olsa da bunu izlemez herhalde
Eren başlarda çok iyi yamanyak çocuk. Arminin seysi de iyi :d
Orası da efsane :d Levi çıktıkça fangirl sesleriEfsane ya gerçekten abartısız efsane*Don't shoot dickhead!*
MarcoOrası da efsane :d Levi çıktıkça fangirl sesleri
Marco ve Jean üzdü![]()
Sadece sondaki jojo referans anlamadimMarco
JuSt AnOtHeR DaY fOr De SuRvEy cOoOrPs!! ehehehe.. kalleş herif, Erwin'i de çok iyi yapmış![]()
Ben de Jojo izlemedim de orada ince bir şey yok gibi ya sadece oradaki bir karakter veya karakterler o lafı kullanıyor sanırımSadece sondaki jojo referans anlamadimJojo izleyen biri aydinlatsa keşke
Erwin de güzelErenin Levi takımındaki erkeklere reaksiyonu ile Petra olayi da efsane
![]()
Güzel
Re:Zero, Tokyo Ghoul falan da vardi ilgili isen :d Rem üzüyor amaBen de Jojo izlemedim de orada ince bir şey yok gibi ya sadece oradaki bir karakter veya karakterler o lafı kullanıyor sanırımAynen MAL ve Imdb'ye yüklenip 10 puan alması gereken bir başyapıt bence tamamen
![]()
Tokyo Ghoul izlemediğim ve izlemeyeceğim için bakmadım da Re:Zero'yu izledim tabi. Ama bunun gibi değil hiçbiri ya, olamaz da. Cidden başyapıtRe:Zero, Tokyo Ghoul falan da vardi ilgili isen :d Rem üzüyor ama