Efsane ya gerçekten abartısız efsane *Don't shoot dickhead!*Sezon 1'i parodilemisler yaw sezon 1'i izlemeyen adam konuda olmaz, olsa da bunu izlemez herhalde
Eren başlarda çok iyi ya manyak çocuk. Arminin seysi de iyi :d
Efsane ya gerçekten abartısız efsane *Don't shoot dickhead!*Sezon 1'i parodilemisler yaw sezon 1'i izlemeyen adam konuda olmaz, olsa da bunu izlemez herhalde
Eren başlarda çok iyi ya manyak çocuk. Arminin seysi de iyi :d
Orası da efsane :d Levi çıktıkça fangirl sesleriEfsane ya gerçekten abartısız efsane *Don't shoot dickhead!*
MarcoOrası da efsane :d Levi çıktıkça fangirl sesleri
Marco ve Jean üzdü
Sadece sondaki jojo referans anlamadim Jojo izleyen biri aydinlatsa keşkeMarco
JuSt AnOtHeR DaY fOr De SuRvEy cOoOrPs!! ehehehe.. kalleş herif, Erwin'i de çok iyi yapmış
Ben de Jojo izlemedim de orada ince bir şey yok gibi ya sadece oradaki bir karakter veya karakterler o lafı kullanıyor sanırım Aynen MAL ve Imdb'ye yüklenip 10 puan alması gereken bir başyapıt bence tamamenSadece sondaki jojo referans anlamadim Jojo izleyen biri aydinlatsa keşke
Erwin de güzel Erenin Levi takımındaki erkeklere reaksiyonu ile Petra olayi da efsane
Güzel Çok isabetli olmuş o duruş gerçekten.
Re:Zero, Tokyo Ghoul falan da vardi ilgili isen :d Rem üzüyor amaBen de Jojo izlemedim de orada ince bir şey yok gibi ya sadece oradaki bir karakter veya karakterler o lafı kullanıyor sanırım Aynen MAL ve Imdb'ye yüklenip 10 puan alması gereken bir başyapıt bence tamamen
Tokyo Ghoul izlemediğim ve izlemeyeceğim için bakmadım da Re:Zero'yu izledim tabi. Ama bunun gibi değil hiçbiri ya, olamaz da. Cidden başyapıt Kanal güzel zaten genel olarak, arada izliyorum. Son olarak Kyoto Animation ile alakalı vidyosunu izledim mesela, çok güzeldi.Re:Zero, Tokyo Ghoul falan da vardi ilgili isen :d Rem üzüyor ama