Yav el alışkanlığı lol got başlığına falan da bakıyorum alakam olmamasına rağmen bakınca gördümHadi ya üzüldüm. Ben de bi kere yapmıştım bu hatayı. Güncel takip etmesi zor valla, bir çırpıda izleyemediğin için bir yerde spo denk geliyor![]()

Yav el alışkanlığı lol got başlığına falan da bakıyorum alakam olmamasına rağmen bakınca gördümHadi ya üzüldüm. Ben de bi kere yapmıştım bu hatayı. Güncel takip etmesi zor valla, bir çırpıda izleyemediğin için bir yerde spo denk geliyor![]()
İzle. Güzeldir hoştur.Bunun "Lost Girls" adındaki 3 bölümlük serisi izlenmeli mi? Seride görmediğimiz sahneler mi içeriyor, bilgisi olan var mı?
Çifte dikiş spoiler yemek de iyi başarı yani bravoYav el alışkanlığı lol got başlığına falan da bakıyorum alakam olmamasına rağmen bakınca gördümgünceldeyim de bölüm çıkmamış mıydı artık ne izlememiştim neyse sorun değil zaten bir kere manga başlığında aynı spoilerı yemiştim
![]()
Aslında emin değildim isim armin miydi pixis miydi hatırlamıyordum arminmiş öğrenmiş oldumÇifte dikiş spoiler yemek de iyi başarı yani bravo![]()
Hahah aynı benim hesap olmuş ben de yediğim spoilerdan emin değildim artık emin oldumAslında emin değildim isim armin miydi pixis miydi hatırlamıyordum arminmiş öğrenmiş oldum![]()
İzle. Güzeldir hoştur.
İkinci part'ı neydi ki?Hahah aynı benim hesap olmuş ben de yediğim spoilerdan emin değildim artık emin oldumİşin kötüsü o yediğim spo iki parttı ve böylece ikincinin de gerçekleşeceği garanti olmuş gibi oldu
Nalet google nerden karşıma çıkardıysa
![]()
Boşver, hala bi umut belki doğru değildir diyorumİkinci part'ı neydi ki?
Sen bi' söyle heleBoşver, hala bi umut belki doğru değildir diyorum![]()