Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Buralarda pek takılma o zaman. Çok spoiler yersin.
Eren babasını mı ne yemiş
Levi olmayan sarışın ölüyor.
Eren Titanları mi ne kontrol edebiliyor
Surun dışında da bir dünya insan var.
Bunları biliyorum. Hoşlandığım kız bu manganın deli fanıydı. Takip etmesem de ondan duyuyordum çoğu şeyi. Sarar umarım bunları bilmeme rağmen. :/

Eren babasını mı ne yemiş
Levi olmayan sarışın ölüyor.
Eren Titanları mi ne kontrol edebiliyor
Surun dışında da bir dünya insan var.
Bunları biliyorum. Hoşlandığım kız bu manganın deli fanıydı. Takip etmesem de ondan duyuyordum çoğu şeyi. Sarar umarım bunları bilmeme rağmen. :/
Levi olmayan sarışın ne yahu? :hhh:

Neyse izle izle. Kızı pek kulağınla dinlemiyormuşsun belli. :oleyo2:

Berutoto reyiz bayağı iyiydi 3.bölümde. Mangayı okuduğumdan izlemeyeceğim dedim ama dayanamadım :D Gerçekten tüm sezonları iyi olan nadir serilerden desem yanlış olmaz sanırım.

Henüz daha 14 bölüm izleyebildim ama bildiğim kadarıyla Eren pek sevilen bir ana karakter değil, şaşırdım doğrusu. Bence sağlam karakter. Cesareti, hırsı, özgürlüğe olan düşkünlüğü falan ben burdayım diye bağırıyor resmen adam.

Yalnız şu Levi tam fanservice bir karakter gibi geldi, aynı yaşta gibi çizilmiş bizimkilerle ama veletler falan diye hitap ediyor. Eren'i de baya bir patakladı her ne kadar bilerek yapılmış olsa da. İnşallah ilerde başrolü Eren'den çalmaz, aynı kendisi de dediği gibi devlerin işini bitirecek karakter Eren olmalı. Fazlasıyla hak ediyor bunu.

Henüz daha 14 bölüm izleyebildim ama bildiğim kadarıyla Eren pek sevilen bir ana karakter değil, şaşırdım doğrusu. Bence sağlam karakter. Cesareti, hırsı, özgürlüğe olan düşkünlüğü falan ben burdayım diye bağırıyor resmen adam.

Yalnız şu Levi tam fanservice bir karakter gibi geldi, aynı yaşta gibi çizilmiş bizimkilerle ama veletler falan diye hitap ediyor. Eren'i de baya bir patakladı her ne kadar bilerek yapılmış olsa da. İnşallah ilerde başrolü Eren'den çalmaz, aynı kendisi de dediği gibi devlerin işini bitirecek karakter Eren olmalı. Fazlasıyla hak ediyor bunu.
Eren iyi güzel de süzme mal işte biraz. Levi da fanservice diye bağırsa da arkası dolu bir karakter. Hatta en dolu ve başarılı fanservice karakterlerden biri olabilir.

Son olarak güncele gelene kadar konuya çok takılma derim spoiler hassasiyetin varsa :) Ama sen bilirsin tabi.

Eren iyi güzel de süzme mal işte biraz. Levi da fanservice diye bağırsa da arkası dolu bir karakter. Hatta en dolu ve başarılı fanservice karakterlerden biri olabilir.

Son olarak güncele gelene kadar konuya çok takılma derim spoiler hassasiyetin varsa :) Ama sen bilirsin tabi.
Eren'in sırf o hırsı yeter. Belki mükemmel bir asker olmayabilir ama orda ki çoğu kişiden daha kararlı bu yolda. Adam Keşif Birliğine katılmak istiyor daha ne olsun, surların arkasında rahat bir yaşamı da sseçebilirdi. Varsın mal olsun bana farketmez :D

Levi'da iyi işlenen bir karakterse eğer mutlu olurum. Altı boş karakter izlemek kadar sevmediğim bir şey yok çünkü. Spoiler konusunda da haklısın çok bakmamak lazım aslında konuya, arada bir yazarım artık.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık