Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Fark edilmek ile alakası yok. Levi'nin takımina onem verdigini bende biliyorum ama Mikasa orda insanlığı tehlikeye atmıstir. Affedilecek bir yani yok. He seviyorum o karekteri orasi ayri :D
İşte bunu kesinlikle Levi'a kabul ettiremezsin. O asla doğru seçim şu, yanlış saçim bu gözüyle bakmaz bir meseleye. Bu yüzden de birilerini cezalandırma fikrini taşımaz.

Erwin'i değil de Armin'i seçme sebebi de doğru/yanlış meselesi değil. Tamamen duygusal gerekçeler. Erwin'in daha fazla acı çekmesini ve Armin'in bu kadar erken ölmesini istemedi sadece.

Hala Mikasa ve Eren'in gösterdikleri tepkileri anormal bulan yorumlar görüyorum :hoo: Enteresan.
Ya normal aslinda. Tepkim ona degil zaten :D Bende olsam bende gösterirdim acık konusayim sonucta cocukluk arkadasim ve benim icin canini verecek kadar seviyor. Ama duygularıni bastırmalarıni gerekirdi. Onca kisi "aa o kardesim o olmesin bir baskasi olsun" derse ne anlami kalir bu birligin ;s

Ya normal aslinda. Tepkim ona degil zaten :D Bende olsam bende gösterirdim acık konusayim sonucta cocukluk arkadasim ve benim icin canini verecek kadar seviyor. Ama duygularıni bastırmalarıni gerekirdi. Onca kisi "aa o kardesim o olmesin bir baskasi olsun" derse ne anlami kalir bu birligin ;s
Tabi öyle de kendin de dedin biz olsak biz de aynı tepkiyi verirdik. Sadece kalmayan aileleri kadar yakın bi arkadaşları da değil, ayrıca Keşif Birliği'ne en faydalı olanlardan biri bu yaşına rağmen. Bu yüzden öyle yapmaları normaldi.

Levi Squad'ın öldüğü bölümü hatırlamak lazım bu konuda. Orada Eren karar vermek zorundaydı ve görünürde doğru kararı vermişti. Ama gördük işte sonrasını. Doğru veya yanlış seçimi bilemeyiz, Levi reis bu konuda aydınlanmıştır resmen, ona kulak vermek lazım :)
O da anormalse, direk çöpe atalım kalbimizi yav. Eren'in en samimi dostu, Mikasa'nın Eren'den sonra en değer verdiği insan.
Aynen daha Armin çok faydalı ve geleceği acayip parlak bir askerdi. Ki bunları da argüman olarak öne sürdürler. Çöp, faydasız bir asker bile değildi ki o durumda bile bu tepkiyi gösterebilirlerdi ve ben yine anlardım.

Tabi öyle de kendin de dedin biz olsak biz de aynı tepkiyi verirdik. Sadece kalmayan aileleri kadar yakın bi arkadaşları da değil, ayrıca Keşif Birliği'ne en faydalı olanlardan biri bu yaşına rağmen. Bu yüzden öyle yapmaları normaldi.

Levi Squad'ın öldüğü bölümü hatırlamak lazım bu konuda. Orada Eren karar vermek zorundaydı ve görünürde doğru kararı vermişti. Ama gördük işte sonrasını. Doğru veya yanlış seçimi bilemeyiz, Levi reis bu konuda aydınlanmıştır resmen, ona kulak vermek lazım :)

Aynen daha Armin çok faydalı ve geleceği acayip parlak bir askerdi. Ki bunları da argüman olarak öne sürdürler. Çöp, faydasız bir asker bile değildi ki o durumda bile bu tepkiyi gösterebilirlerdi ve ben yine anlardım.
Armin velev ki kötü bir asker. E adam üç ana karakterden biri ve diğer iki ana karakterin de en yakın arkadaşı konumunda. Ne yapsınlar bıraksınlar mı anlamadım. :D

Dediğine hak veriyorum elbet, ama yani burda bireysel dusunmeyip toplumsal dusunmeleri gerekirdi. Yani orda o tepkiyi vermeyen duygusuz falan olmali herhalde.
1 insanın mı hayatı onemli tum insanligin mi?
Ama dedigin gibi Levi Ackermann'ina kulak vermek lazım. Bizimkiler yorum olarak kaliyor sadece :S

Bu mangadan anlıyoruz ki seçimlerini duygularınla yapacaksın.
Çünkü mantıkla seçim yapmanın bir anlamı yok. Hangi seçimin doğru seçim olduğunu asla bilemeyiz.

Üç ana karakterin üçünü de sevmediğimden mükemmel konusu mükemmel müzikleri ve mükemmel çizimlerine rağmen ikinci ve üçüncü sezonlarına başlamamıştım. Günde 578 defa uplanıyor konu. Pes edip başlıyorum ikinci sezona.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık